Yayın Tarihi:30 05 2014 04:27(3055)

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Basın Açıklaması Yayımladı

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası olarak, odamıza kayıtlı bulunan marangoz, mobilyacı, mermerci, camcı, nalbur, koltuk döşemeci, su ve kalorifer tesisatçılarını kısaca odamızın üyelerini bir arada toplama amacıyla bir Küçük Sanayi Sitesi kurmayı istiyoruz.

Öncelikle, odamız üyelerinin bir kısmı mahalle aralarında, inşaat altlarında, evlerin bodrumlarında uygun olmayan şartlarda faaliyet göstermektedir. Zaman zaman bulundukları çevreyi rahatsız etmektedirler. Bu sorunları çözmek, etrafa rahatsızlık vermemek, daha insanca ortamlarda çalışmak arzusuyla, böyle bir projeyi hayata geçirmeyi istedik.

Bu konuda başta sayın Milletvekilimiz Mehmet Ersoy, Kaymakamımız Bilal Bozdemir ve Sinop Esnaf Odaları Birliğimizin, bize her konuda yardımcı olacakları sözünü aldık.

Fakat ilerleyen süreç içinde tüm destek sözlerine rağmen, bir türlü Sanayi Sitesi'nin kurulacağı arsanın tahsisini sağlayamadık, çözüme kavuşturamadık.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası yönetimi ve üyeleri olarak, arsa konusunda, başta Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Boyabat Belediye Meclisi üyelerinden bize gereken kolaylığı göstererek önümüzü açmalarını istiyoruz.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası yönetimi ve üyeleri olarak, bu konudaki beklentilerimizi basın aracılığı ile yetkili makamlara ve çok değerli Boyabat halkının bilgisine sunuyor, bu konuda kamuoyunun desteğini bekliyoruz.

Saygılarımızla

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: bilal ozbey 02 06 2014 04:03
modern boyabat için ihtiyaç olan bu siteye tüm yetkilileri birazda ha gayretle düşünceleri gerektigini dusunuyoruz bu sanayi boyabat in yüz akı olacaktır. bu başarıyı sağlaması gereken tüm yetkili büyüklerimiz e görev düşüyor en kisa zamanda çözüm e kavuşmasını bekliyoruz saygilarimla.

11. Yorum: ferudun 01 06 2014 05:37
sayın başkanın gayretini tebrik ediyorum.belediye başkanımızın bu talebe duyarsız kalacağını da sanmıyorum.fakat talep edilen bu arsa nerededir bilgi verilmemiş.halkın bilmesinde bence yara vardır.sayın dernek başkanımızın bu konu hakkında bilgi vermesi faydalı olacaktır.

10. Yorum: ismail selçuk sarıçam 01 06 2014 00:57
boyabat ta işsizlik varsa, marka şehir hayalleri kuruluyorsa,en önemliside sözler verilmişse,esnaf daha büyük katma değer kazandıracaksa,kendi mülkünde çalışanlar dahi bu konuda fikir birliğine girmişse,haksız kazanç ve haksız rekabet halka zarar veriyorsa bu projede herkesin kendine düşen görevi yapmasını istemek sonuna kadar hakkımızdır.

9. Yorum: ruhi 31 05 2014 22:09
belediye meclis üyelerinin arasında,projenin yeri için istenilen arsaya kendi şahsi projesi olanmı var acaba?o arsaya 11 katlı daireler yapılıpta satılmayacak,bazı zenginlere peşkeşte çekilmeyecek,sadece boyabat marangozlar odası için sanayi çarşısı yapılacak.bu gibi harika bir proje için hala mecliste çatlak sesler varsa samimiyetlerinden şüphe duyarım.....

8. Yorum: vatandaş 31 05 2014 21:54
boyabat ve boyabatlılar için yapılmış bu güzel projeye,başta başkanımız şefik çakıcı ve kaymakamımız başta olmak şartıyla tüm boyabatlıların sahip çıkmasını bekleriz..emeği geçen herkeze teşekkürler..

7. Yorum: boyabatlı 31 05 2014 19:55
bu güzel projeyi destekliyor;odalarımızın esnaflarımız için çalışmaları bizleri mutlu etmektedir.yerel yönetimlerinde bu fikirlere destek olmasını beklemek bizlerin dogal hakkıdır.

6. Yorum: mustafa 31 05 2014 18:27
başkanımız bizim için bu kadar çaba gösterirken yetkililerin bunlara sessiz kalması bizi canı gönülden üzmektedir. biz bu sektörde artık ses getiren firmalar olmak istiyoruz.

5. Yorum: mustafa açıkgöz 30 05 2014 23:31
marangozlar ve inşaatcılar odasının bu fevkalade güzel projesini boyabat bakkallar odası olarak canı gönülden destekliyoruz,boyabatımız
a kazandırılacak olan bu sanayi,belediye çalışmalarında'belediyemize yardımcı olacaktır.marangoz ve mobilya imalatcıları mahalle aralarında zor şartlar altında çalışmaktalar bunların şehir merkezine yakın bir bolgede bir arada olmaları malzemelerini almaları ve satmaları halkımızada büyük kolaylık saglayacaktır...milletvek
ilimiz sayın mehmet ersoy yakın ilgi göstermiş ve ankarada yapılacak bütün işlerde yardımcı olacagına söz vermiştir;inşallah belediye başkanımızda bu projeye destek olacagı sözünü tutacak ve boyabatımıza güzel bir sanayi kazandırılacaktır...

4. Yorum: ali tepeli 30 05 2014 22:14
başkanımızın canını dişine takıp nasıl çalıştığını , uğraştığını ben görüyorum ve biliyorum inşallah bu proje gerçekleşir ve boyabat bu konuda ferahlamış olur esnafların nasıl sıkıntılar çektiğini görüyoruz bu proje herkes için hayırlı bir proje. yetkililerin de yardımıyla bu projenin gerçekleşmesini gönülden istiyoruz.

3. Yorum: samet yükselecek 30 05 2014 21:31
boyabatımıza yapılması planlanan bu proje sinop bölgesinde bir ilk olacak,yetkililerin biran önce bu konu hakkında karar verip çalışmaların başlaması gerekiyor.bu insanlar işlerinin güçlerinin peşinde koşmayıp bu proje için çalışıyorlar,bu projenin gerçekleşirse siyasilerde kendileri için de güzel bir işe imza atmış olacaklar sonuçta 120 üyesi olan bir odanın neredeyse aileleri ile birlikte 1000 oy demektir.umarım gerekenler en kısa sürede yapılır ve proje hayata geçirilir...

2. Yorum: tebrikler 30 05 2014 17:00
başkanım çok güzel bir proje inşallah en kısa zamanda gerekli merciler bu konuda elini taşının altına koyar sizin bu özverili çalışmalarınıza destek olurlar.

1. Yorum: nadir kaya 30 05 2014 04:58
sayın başkanım bu konuda yapmış oldugun calışmalar biliyorum o yüzden elimden glse ben bir esnaf olarak her türlü yardıma hazırım yanlız birazda birokrasiye serzenişte bulunmak istiyorum neden tıkanıyoruz bu konuda bence boyabatın en önemlı sorunlarında bır tanesi olarak bakmanız gerekmiyormu sizce cünkü burası boyabatta bır cok kişiye ististam saglayacaktır sanırımhem inşaat aşamasında hemde bitirdikten sonraki aşamada o yüzden yetkililerden bu işi hızlandırmalarını istememiz en dogal hakkımızdır sanırım


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113076


Tasarım:DtGaNi