Yayın Tarihi:30 05 2014 17:55(3526)

Boyabat Özel İdare Hizmet Binası Yenilendi

Boyabat İlçe Özel İdare Müdürlüğü yeni görünümüne kavuştu. 3 aydır yoğun çalışmalar neticesinde daha şık, daha kurumsal görünüme kavuşan Özel İdare Binasında Dış Cephe, İç Cephe, Bahçe düzenlemeleri, bodrum katta bulunan dükkanlar, zemin kat, 1. kat, 2. kat, 3. kat ve merdivenlerin mermer yapılıp, boyanması, Dış Cephenin Işıklandırılması ile daha modern şık bir görünüme kavuştu.

107 Köye hizmet veren Müdürlüğümüz Hizmet Binası Donanımlı bir şekilde Boyabat'ımıza kazandırılmıştır.

İlçe Özel İdare Müdürü Kenan Esen yaptığı açıklamada 2013 yılında göreve başladığını, Özel İdare Müdürlüğünün  Kurumsal yapısına ve donanımına önem verdiklerini, vereceklerini belirterek başta Milletvekilimiz Mehmet ERSOY'a, İşleri yerinde takip eden, bizzat ilgilenen, hertürlü desteği veren Boyabat Kaymakamımız Bilal Bozdemir'e, Eski İl Genel Meclis Üyelerimiz Tevfik Maviş'e, Veli Kiriş'e, Yeni Encümenlerimiz Satılmış Demir'e, Hüseyin Coşar'a, Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Alpay'a, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Eravcı'ya, Sinop İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Demircan'a, Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Sekreteri Ahmet Aslan'a, Fedakar İşkur işcilerine teşekkür ediyorum dedi.

Boyabat Son Haber Yönetimi  Olarak Özel İdare Müdürü Kenan Esen'e ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Sekreteri Ahmet Aslan'a yaptıkları çalışmalardan ötürü, ilçemize kurumsal bir hizmet binası kattıklarından ötürü teşekkür ediyoruz.

Arşivimizde bulunan Binanın eski ve yeni hallerini sizlerle paylaşıyoruz.

Haber: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: tolga hoca 31 05 2014 19:20
öncelikle şunu söyleyeyim.yönetimlerin işi kontrol değil liderliktir.herkes kontrol edebilir ama lider olamaz.bu nedenle özel idare binasında yapmış oldukları restarasyon çalışmalarından dolayı kenan beyi ve ahmet beyi tebrik eder , boyabat adına yapmış oldukları her olumlu çalışma için teşekkür ederiz.

6. Yorum: cancan 30 05 2014 21:32
devlet modern, binalar modern, insanlar modern, kafalar modern, akıllar modern.. hepsi çok güzel deee; bir de şu, vatandaşa verilen hizmetler ve ilgiler modern olsa ne güzel olacak..

5. Yorum: belediye binası 30 05 2014 21:01
boyabat belediyesi buraya yakışır. bu bina belediyeye devredilse ne kadar güzel olur. belediyemiz kirada oturmaktan kurtulur. sayın başkanımız şefik beyden bu konuda girişimlerde bulunmasını bekliyoruz

4. Yorum: cahit düşkün 30 05 2014 20:31
güzel boyabatımıza güzel hizmetler yapan ufku açık girişken çalışkan idareçiler atayan değerli vekilimize ve bu güzel himetlerin yapılmasına vesile olan değerli kaymakamımıza böyle güzelliği ile çöplüğü örnek bir bina haline getiren değerli özel idare müd.ve birlik müd. tebrik eder başarılar dilerim herşey güzel boyabatımız için

3. Yorum: vatandaş 30 05 2014 19:52
ilçemize hizmetlerinden dolayı müdürlerimize çok teşekkür ederiz.. boyabat'ta bu işler olmaz diyenlere de örnek olsun..

2. Yorum: haydi tabela asmaya 30 05 2014 19:10
haydi yeni yapılan binamızın dış cephesini eskiden olduğu gibi kafamıza göre olan ölçülerde tabelalarla donatalım.... ah ne güzel olur çivi ile matkap ile o yeni görünümü delmek.. kafamıza göre paslı boyasız özentisiz boyutları farklı farklı tabelalar ile donatmak haydi sizleri göreyim...

1. Yorum: ibrahim kabal 30 05 2014 18:34
müdürüm tebrik ediyorum harabeye dönmüş bir bina ancak bukadar güzel hale getirilebilir.çalışmaları
nın devamını ve başarılar diliyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

372377


Tasarım:DtGaNi