Yayın Tarihi:30 05 2014 23:04(2946)

 

Cadde üzerindeki bordürler boyanıyor

Boyabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki kaldırım bordürleri boyanıyor.

Bordürlerin boyanması esnasında Kara yolları tarafından uygun görülen sarı ve beyaz renkler tercih edildi.

Boyabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçemiz kaldırım kenarlarında ki bordürlerin boyanması işleminin belirli bir program dâhilinde, servis yolları ve ana arterlerdeki kaldırımların boyanması işlemi ile devam edileceği belirtildi.




Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: yenimahlölü 01 06 2014 22:50
her yer çiçek gibim.belediye çalışıyor dostlar.bakalım 5 sene bu ayarda gidecekmi ? gider inşallah.

5. Yorum: doksanlı 01 06 2014 00:04
4 nolu yorumcuya sen yağmurlu günde kaç tavuk suladında burda böyle yazıyorsun bu kadın orada ekmek parası için çalışıyor kendini pazarlamıyor o kadın orada çalışıyorsa namusuyla edebi ile çalışıyor bende gördüm ama senin gibi buraya yazmadım senin için fesat çalışan kadına kötü gözle baktınki öyle düşünuyorsun kapına gelse ekmek parası dese ya kovarsın yada yada başka amaçlar beklersin sen ya aç değilsin yada çok zenginsin bu gün boyabatta yüzlerce kadın fabrikalarda çalışıyor çok zor şartlarda lütfen çalışan kadına nerde çalışırsa çalışsın saygı duyalım o kadın orada gönüllü çalışıyorsa bundan sanane

4. Yorum: yazıkki ne yazık (kdr) 31 05 2014 16:55
kadının çalışacagı yerler var yollun ortaasında kadınlara boya yaptırıyorlar ellerinde kazma kürek çalışıyorlar yazıklar olsun o görevi onlara verenlere. ey bu işi yaptıran memur amir her ne haltsan senin kadının böyle biryerde çalışsaydı çalıştırırmıydın.

3. Yorum: bence 31 05 2014 15:06
tuvaletler boyabata yakıştı da boyabat bi türlü tuvaletlere yakışamadı.bu kirlenecek elbette ama önemli olan temiz tutulması.eğer başa çıkılmıyosa formaliteden bi 50 kr falan yapılsın çalışan kişiyede bi ekmek kapısı olsun diyecem ama bu seferde kale dibi çay ne güne duruyo deriz gibime geliyo.temizlik imandan lütfen hepimiz müslümanız.

2. Yorum: orta çarşı 31 05 2014 04:07
orta çarşıyada el atmak lazım.benden söylemesi.

1. Yorum: boyabatlı 31 05 2014 02:31
kalebağı mesire yerinin temizlenmesi gerek.tuvaletler boyabatımıza hiç yakışmıyor...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

5726


Tasarım:DtGaNi