Yayın Tarihi:31 05 2014 17:00(2346)

Y. Topçu YBO'lu çizerlere "Barış" ödülleri

Yaratıcı çocuklar Derneği'nin, Aydın Doğan Vakfı işbirliğinde gerçekleştirdiği, Barış, konulu 7.Karikatür yarışması'ndan YBO'lu öğrencilerimize ödül yağdı.

Türkiye'nin çeşitli okullarından ve özellikle özel okullardan ve kolejlerden gönderilen 1530 eser arasından Yaşar Topçu YBO'da Aşkın Ayrancıoğlu resim ve karikatür atölyesinde yetişen öğrencilerden 5 tanesi ödül kazanırken 2 tanesinin eseri de sergileme kazandı.

YBO'lu öğrencilerimizden Melisa Demircan "Türkiye ikinciliği" kazanırken, İrem Uysal "iki adet Mansiyon", Serkan Güdükoğlu "Mansiyon" ve Gülçin Çalışkan "Mansiyon" kazandılar. Ayrıca Dağlar Umut Ayrancıoğlu ve Semanur Bakan'ın eserleri de "sergileme" kazand?.

Yarışmada ödül ve sergileme kazanan eserlerden oluşan bir de kitap yayımlandı.

Yarışmanın ödül töreni 30 Mayıs 2014 günü İstanbul-Kozyatağı Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, Gazanfer Özcan Sahnesi'nde gerçekleştirildi.

Yaratıcı Çocuklar Derneği Karma Korosunun seslendirdiği barış ve dostluk konulu şarkılardan sonra başlayan tören, dereceye girenlerin ödül, kupa, madalya, albüm ve kitaplarının yanı sıra Kozzy ve Optimum Outlet tarafından hazırlanan sürpriz hediyeleri almaları ile sona erdi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: tebrikler... 31 05 2014 17:44
ödül kazanan bu çocuklarımızı, başta kimi çocuklarımızın içlerindeki sanatsal güçlerini tespit edip o yönde öğrencilerini yetiştiren öğretmenlerini en içten sevgilerimle tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
ne yapmalıyız biliyormusunuz? çocukların yaptıkları bu karikatürleri dünyadaki kimi ülke yöneticilerine bir kitap yapılıp gönderilmeli! çocukların nasıl bir dünyada yaşamak istediklerini,sevgiyi, barışı,kardeşliği,hoşgörü
yü ne güzel anlatıyorlar! kimileri zaten kitap okumasalar da şöyle bir kaç çizimlere dikkatlice baksalar belki düşüncelerinde ve ülke yönetimlerinde bir etkisi olabilir! neden olmasın!
amaç çocukların kendi hayallerine göre bir ülke bırakmak değil mi?
eeee hadi o zaman!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

43131


Tasarım:DtGaNi