Yayın Tarihi:31 05 2014 23:34(2278)

Boyabat'ta Elektrik Kesintileri

Özellikle bugün Boyabat'ta sık sık elektrikler çok kısa sürelerde kesiliyor, daha sonra geliyor. Şehrin değişik yerlerinde ve değişik zamanlarda oluşan bu kısa süreli kesintiler, Yenimahalle'de bugün sayılabildiği kadarıyla 11 (onbir) defa elektrik kesilmiş ve gelmiş durumda.

Bu durum vatandaşı zor durumda bıraktığı gibi, elektrikli aletlere de zarar verebilir.

Bu sıkıntının neden kaynaklandığını bilemiyoruz, ancak gerekli tedbirlerin alınmasını yekililerden istiyoruz.

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: günel halı 02 06 2014 03:40
hürriyet caddesinde köprüden samsun kastamonu istikametine elektirik kesintisinden bıktık lütfen yardııııııııııııııııııııı
ıııııııım

9. Yorum: işyeri 02 06 2014 03:38
sayın yedaş yetkilileri ( 186 ) telefonuna cevap verenler arıza bildirmek için telefon açıyoruz ses kaydı ve müzik dinlemekten bıkıyoruz.kesinti bildiriyoruz sebep soruyoruz.cevap alamıyoruz.daha önceki kesintilerde klimam bilgisayarım ve güç kaynağım bozuldu.son üç gündür kesintilerdede alarm sistemim arıza yaptı.artık kesintilerden bıktık.işyerlerimize gelip güç artırımı yapmamızı isteyenler.önce kendileri güçlerini artırsınlar sistemlerini yenilesinler hizmet vermeden ücret istemesinler.

8. Yorum: yenimahalleli 02 06 2014 03:31
sayın t uzaklardan davulun sesi uzaktan hoş geliyor.3 gündür elektirik kesintisi farklı aralıklarla devam ediyor.sokak lambası ile ilgisi yok yedaşı tam 7 sefer aradım.sorun giderilince yapılan arama kaydı siliniyor diyor.kesinti sebebi hakkanda bilgi almak isteyince elektrik gelince arayın diyor.elektirik aynı gün 10 - 11 sefer gidip gelince 3 sefer aradım.yedaş (186) nın söylediği yazılı dilekçe verin oldu.vatandaşlık görevimizi yapıp arıyoruz.diyorki işini gücünü bırak yedaşa git dilekçe ver.sende oturmuş gazel okuyorsun.kaçak kullanan varsa yakalasın gereğini yedaş yapsın edebiyat yapma.sonuç olarak elektiriklerimiz hala kesilip geliyor.

7. Yorum: t uzaklardan 01 06 2014 15:24
boş yere yorum yapacağınıza iki adım ötesi yedas sorsana neden ha dur sen şimdi üşenirsin ben söyleyim önceki haberde yedas duyurmuştu aydınlatma denetimleri nedeniyle gündüz yanık kalcağını duyurmuştu sence yanmayan armatürler için direğe çıkan bir işçi olmazmı yada nasıl olsa devlet ödüyor die bahçendeki direğe takıp lambayı evinin önünü aydınlatıyor olmayasın uygunsuzca lamba sökmek için ekip direğe çıkmış olmasın hani oda can taşıyorya

6. Yorum: boyabat halkı 01 06 2014 07:04
trafoya kedi girmiştir

5. Yorum: köylü 01 06 2014 05:16
büyütecek bişey yok,elektrik tellerine leylek çarpmıştır kesinti ondandır,
biz köylüleri yıllardır bu şekilde kandırdılar,birazda sizi kandırsınlar bakalım,kandırabilecekler
mi.

4. Yorum: böyle devam eder 01 06 2014 01:42
yıllardır bilnen bir arıza var fakat giderecek zeki bir elaman çıkmadı. şamlılar çeltik fabrıkası arkasında bir trafo var buradan mahallelere elektirik verilmekte. buradan sadece bir ada bölge magdur cengiz topel ilkokulu çevresi hep kesilen yer üst cadde yanıyor bu bu günün değil yılların ayıbı yedaş kayıp kaçak bedeli isteyeceğine arızasına baksaya.

3. Yorum: tedbir 01 06 2014 01:22
açıköğretim lisesi sınavlarının yapıldığı böyle bir günde elektrik kesintilerinin olmasını kınıyoruz.

2. Yorum: sssss 01 06 2014 01:08
belediyenin iyi bir işi olsaydı günler sonra koyardınız haberi hemde basit kısa bir şekilde böyle bulduğunuz ufak tefek fırsatları değerlendirin anında aferin

1. Yorum: mrtkrty 01 06 2014 01:07
köyü geçti zaten yetkililer sürekli oturacağına az kalksınlarda iş yapsın !


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385133


Tasarım:DtGaNi