Yayın Tarihi:02 06 2014 03:06(5034)

Aşağı Seyircek Köyündeki Yangından Geriye Kalanlar-2

31 Mayıs 2014 günü öğleden sonra Boyabat ilçesi Aşağı Seyircek köyünde meydana gelen ve 32 köy evinin yandığı yangında evlerini kaybeden ailelere ve köy halkına olay mahalline giderek geçmiş olsun temennisinde bulunan Sinop Tarım İl Müdürü Mehmet Asak ve Sinop Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Şimşek "Yangında can kaybı olmayışı en büyük sevincimizdir" dedi.

Yaklaşak 40 haneden oluşan köyde 32 evin yanması tüm köy halkını ve vatandaşları derin bir üzüntüye boğarken, yanan evlerde oturan kimsenin olmayışı ve hane sahiplerinin de çoğunun gurbette oluşu sadece maddi zarara sebebiyet verirken, yangının henüz kesinleşmesede elektirik kontağından çıktığı tahmin edildiği belirtildi.

Olay mahallinde köy halkıyla bir araya gelerek acılarını paylaşan Tarım İl Müdürü Asak ve Valilik Basın Müdürü Şimşek acılı ailelerimize Allah’tan sabırlar diliyoruz.Üzüntüyü ve acıyı bizlerde paylaşıyoruz.Her ne kadar can kaybı olmasada 32 evimizin eşyalarıyla birlikte yanıp kül olması  hepimizi derinden üzüntüye boğmuştur. Rabbim bizlere bu tür acıları bir daha göstermesin ve yaşatmasın inşallah temennisinde bulundu.

Haber ve Fotoğraf: Boyabat Son Haber

 

 

 

 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

383328


Tasarım:DtGaNi