Yayın Tarihi:02 06 2014 11:39(1723)

 


ERSOY: "Milletimiz Sağduyulu Davrandı"

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy yapmış olduğu değerlendirmesinde geçtiğimiz yıl içerisinde yaşanan gezi olaylarını "sokak terörizmi" olarak nitelendirdi ve bugün ki  süreçte yaşanan gezi olaylarının yıldönümü  için

"Sağduyu Kazandı...Günlerdir süren çağrılara, propagandalara, kampanyalara rağmen milletimiz sağduyulu davrandı ve aslında çevresel bir tepki olarak gösterilip sonrasında sokak terörizmine dönüştürülen gezi olaylarının yıldönümünde sokağa çıkmadı." dedi

ERSOY değerlendirmesinde şunları da kaydetti:
"Bir kez daha gördük ki, ne lüks konutlarında oturup kendi çocuklarının başını okşarken gariban çocuklarını sokağa, direnişe davet eden Beyaz Türklerin tweetleri, ne siyasi bir hareket olarak bekleneni asla veremeyen, üretmekten, yapıcılıktan ve alternatif olabilmekten uzak, tükenmiş CHP 'nin vandalizmin gözünü kan ve şiddet bürümüş yağmacı, yıkıcı teröristlerinden medet uman milletvekilleri, ne de BBC, CNN, Alman, İngiliz, Fransız, İsrail medyasıyla aynı çizgide saf tutan, hatta kendi ülkesine karşı onlardan çok daha kışkırtıcı olan, Sözcü, Halk TV, Ulusal TV, Zaman, Bugün, Todays Zaman gibi basın yayın organlarının bütün kindarları şükürler olsun amacına ulaşamadı..
Siyasal iktidara karşı, özelinde de sadece Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yapılan bu hareketin aslında ülkemize karşı yapılan bir mücadele olduğunu taraflarının kimler olduğuna bakarak çok iyi gören halkımız, onların bazen kullanmak istediği demokratik haklarını kendi emellerine alet etmek isteyen, bunun için çocukların kanından, annelerin gözyaşından bile faydalanmaktan çekinmeyen gözünü kin ve hırs bürümüş siyaset anlayışının çağrılarına prim vermeyerek sandığa saygılı ol, adam ol mesajını verdi..
Bu duruşla eninde sonunda gerçekler görülecek, Türkiye düşmanlarının hevesleri kursaklarında kalacak, yakan, yıkan, yağmalayanlara çanak tutan ve bunları alınlarından öpen zihniyet kaybedecek, birliğimiz, beraberliğimiz ve işleyen demokrasimizle milletimiz kazanacak...
Teşekkürler Türkiyem...."


Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: avnifuat 04 06 2014 15:36
sormak istiyorum neden şu meşhur tomalar elinde cop kadın döven polisleriniz doğuda terör örgütüne aynı erkekliği göstermez? neden siz ve hükümetin başı onlara iki laf etmezsiniz? yoksa gizli pazarlıklar içinde misiniz?

6. Yorum: oktay kılıçaslan 03 06 2014 19:08
her türlü teçhizata sahip eli kanlı pkk terörüne karşı yaptığımız muhtemelen cumhuriyet tarihinin en büyük sınır dışı harekatı 2008'de 10000 asker ile gerçekleşti. her türlü tava tencere havai fişeğe sahip gariban çocuklarının oluşturduğu sokak terörüne karşı yaptığımız en büyük harekat 2014'de 25000 polis ile gerçekleşti. teşekkürler türkiye'm. teşekkürler sayın seyirciler!!!

5. Yorum: irade 03 06 2014 18:36
ülkesinin yollarını terör örgütü eşkiyanın kestiği sağlam irade hay mayşallah.birde dikkatinizi çektimi trt ve yandaş kanallar haberlerinde son zamanlarda terör örgütüde diyemiyor pkk da diyemiyor silahlı gruplar bir grup falan gibi korkak ifadeler kullanıyor

4. Yorum: düşmanyollarıkesti 03 06 2014 18:24
diyarbakır bingöl yolu kapalımı açıldımı önce onu anlatın lütfen.bir ülke düşünün ki yollarını pkk terör örgütü kesiyor devleti aciz durumda gösterililiyor.diyarbakır
bingöl yolu 9 gündür kapalı askerle taş yiyor dayak yiyor ama emir olmadığı için gaz sıkmaktan başka bişey yapamıyor.muş karlıova yoluda aynı.türk ordusu deyim yerindeyse madara ettiriliyor.yazık değilmi bu millete.gerekli emir yetki verilse türk ordusu o yolları 10 dk da acar.vandalizm terörizm varsa gezide falan değil pkk nın yol kestiği yerlerde.bu ülkede eşkiyalığı yapanlar vandallar gezidekiler değil chp liler değil eliinde okul ve kalemden başka bişey olmayan cemaat te değil.hadi bakalım destan yazan polislerinizi gönderinde şu yolları açıversinler

3. Yorum: mustican 02 06 2014 23:32
allah rızası için herkesi düşünmeye davet ediyorum!!!

2. Yorum: sandık... 02 06 2014 18:23
kimi siyasetçiler kendilerine veya partilerine karşı bir eleştiri yapılınca "sandığa saygılı olun" çağrısı yaparlar! bunun anlamı açıkça gösterir ki "bizi halk seçti,bizi eleştiremezsiniz!" şunu çok iyi bilirler de söylemek işlerine gelmez! halk seçti fakat yasal olmayan işleri de yapamayız demezler!
adına demokrasi denilen bütün ülkelerde sandık vardır. halk tercihini yapar yöneticilerini seçer! her yönetici beni halk seçti ben istediğim şekilde yönetirim diyebilir mi? işte demokratik işleyişin en önemli bölümü! ülkeler bu işleyişin derecelendirmesine göre demokratik ülke sıralamasında yerlerini alırlar! şimdi sorumuzu soralım. "sandığa saygılı olun" diyenler yetkilerini,yasal çerçevede mi yoksa yasa tanımaz bir şekilde mi kullanıyorlar? bunların cevabını da gazetelerden, tv'lerden,kimi yandaş yazar-çizer takımından ve meydanlarda halkın gözü önünde yapılan kimi şovlardan! görüyoruz! sandıktan çıktım diye de, yasaları da uygulamalardan çıkarttım dememeliyiz her hal de!

1. Yorum: sağduyu... 02 06 2014 17:15
sayın m.vekilimiz "hükumetimiz sağ duyulu davrandı" deseydi, bizlerde işte derdik, demokratik bir ülke böyle olur. 25bin polis ve 50 toma aracı! peki bu neyin önlemi??? hani halk taksime çıkacak ya ve hükumete karşı bir darbe(!) yapacak ya!!! bir darbe paranoyası iktidarın ve yandaş gazete yazar çizer taraflarının takıntıları! her kim iktidar aleyhinde bir laf ederse o darbecidir,düşman güçtür, teröristtir! deniyor ki halkımız sağ duyulu davrandı! ne yapacaktı halk? 25bin polis ve 50 toma aracı! bu kadar önlem karşısında halkımız doğal olarak söyle düşünmez mi? ya taksimde savaş mı olacakta bu kadar önlemler alınıyor! bu durum karşısında neden tedirgin olmasın! hükumetin göstermesi gereken sağ duyuyu halkımız gösterdi!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

47520


Tasarım:DtGaNi