Yayın Tarihi:03 06 2014 17:59(2148)

Engin Altay: "Konu Meclise Taşınacak"

Aşağı Seyricek köyünde çıkan yangında 31 evin yanması sonrası CHP Sinop Milletvekili Engin Altay konuyu meclise taşıyacağını söyledi.

Boyabat ilçesine 45 kilometre uzaklıkta olan Aşağı Seyricek köyünde boş bir evde yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle bir anda büyüyen yangın, çevrede bulunan diğer evlere sıçradı. Yangın sonrası 31 ev yandı. Adeta Haritadan silinen köye Milletvekili Altay ve CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun giderek incelemelerde bulundu.

Altay yaptığı açıklamasında "Aşagı Seyricek köyümüzde meydana gelen yangında 31 ev kül oldu. Tesellimiz can kaybının olmamasıdır. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Yaraların sarılması için üstümüze düşeni yapacaz. Konuyu yarın TBMM'de gündeme getirecegim. Bu konuda Milletvekilimiz Sayın Ersoy ile el ele çalısacagız" diye konuştu.

Haber: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ismail selçuk sarıçam 03 06 2014 23:27
sinopluya yakışan açıklama budur işte afet söz konusuysa siyaset biter.ne diyor vekil mehmet ersoy la kol kola çalışırım helal olsun....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

74951


Tasarım:DtGaNi