Yayın Tarihi:04 06 2014 22:54(2566)

Başkan Çakıcı , Ankara'da Temaslarda Bulundu

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı hazırladığı projeleri uygulamaya geçirmek için Başkent Ankara’da bir dizi görüşmelerde bulundu.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı,Ankara’da bulunan değişik bakanlıklardaki bürokratlarla İlimiz Milletvekili İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy ile birlikte Boyabat’ta hazırlanan projelerini hayata geçirilmesi için destek istedi.Boyabat’ın ufkunu değiştirecek projelerin bir an önce hayata geçmesini arzu ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Çakıcı,”Kalebağı ve Çay Sokak düzenleme, Adnan Menderes Bulvarı düzenleme, Stadyum caddesi düzenleme ve Kültür Merkezi yapım projesi için bakanlıkları ziyaret ettik.Vakit kaybetmeden Kent için ne yapılması gerekiyorsa yapmak niyetindeyiz. Bu kapsamda projelerimiz hayata geçirmek için Ankara’da bir dizi görüşmelerimiz oldu. İçişleri Komisyon Başkanımızla Kültür ve Turizm Bakan Yarımcısı Sayın Muhammet Balta beye hazırlamış olduğumuz projelerin hayata geçmesi için kendisinden söz aldık,daha sonra ise hemşerimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı sayın Nezih Yıldırım beyi,” ziyaret ettik dedi.

Başkan Çakıcı daha sonra TBMM’de Ak Parti Grup toplantısını izlemek için meclis salonuna katılarak, Başbakan Erdoğan ile görüşme imkanı bulan Çakıcı İlçe hakkında ve hazırlamış olduğu projelerden Başbakana bahseden Çakıcı görüşmelerinden umutlu bir şekilde Ankara’dan ayrıldı.

Çakıcı son olarak  "Yapılan görüşmeler ilçemiz için önemli bir gelişmedir. Biz bu yolda dur durak bilmeden yaşanabilir bir Boyabat için emin adımlarla ilerleyeceğiz, Hizmet sevdası için çalışıyoruz, bu aşamada bizlerden bir an dahi yanımızdan ayrılmayan ve desteklerini esirgemeyen İçişleri Komisyon Başkanımız Sayın Mehmet Ersoy bey ve Danışmanları Feyzullah Şimşirgil, Burak Çalışkan beye çok teşekkür ederim"dedi.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: boyabatlı 05 06 2014 17:37
saraydüzü belediye başkanı ile görüşmüş görmüyormusun:))))

4. Yorum: bilgi 05 06 2014 17:36
haberi yazan arkadaşın dikkatine!muhammed balta çevre ve şehircilik bakanı yardımcısı dır.

3. Yorum: muhalif 05 06 2014 05:03
nankör muhalifler...sene oldu 2014 siz hala açsınız-yol yaptık diyor başbakan...yol yapmış adamlar daha napsınlar yahu...dünya liderinin kıymetini bilin artık,nankör insanlar,diyarbakır bingöl yolu kapalı olcak tabi- doğuda şu anda hasat zamanı-haşhaş ve marihonanın hasadı yapılıyor-hasat bitsin açacaklar--adam dünya lideri işi gücü bırakıp diyarbakır bingöllemi uğraşsın yahu

2. Yorum: :) 05 06 2014 02:43
şefik bey başbakanla görüşcekte o görüşmenin fotoğrafı olmayacak :)

1. Yorum: öncelik 05 06 2014 01:09
belediye başkanı seçildiniz ve yapmanız gereken işleri yapacaksınız buna şüphe yok çünkü siz başkanlık hizmetine talip oldunuz.bu görevi birileri yapacak.bunlar ayrı konuda ülke hızla fiiili bölünmeye doğru gidiyoır.sayın başkan ankarada sayın başbakanla görüşmüşsünüz sordunuzmu kendilerine 11 gündür pkk nın kapattığı hendekler kazdığı askerin resmen taş sopa yediği araçlarının yakıldığıdiyarbakır bingöl yolunu ne zaman açabileceklermiş.destan yazan polisler nerede.yoksa aman açılım zarar görmesin diye ordaki çapulcu hakimiyeti devam edecekmi.şaka ya tabiki sordurmazlar bunu.bunu sorsaydınız anında partiden ihracı yerdiniz.gelecek nesilelr dedinizde ondan aklıma geldi gelecek nesillerimize bağımsız özgür bir ülke bırakabilecekmi bu akp de gelecek nesilleri konuşuyoruz.öz vatanımızda parya oluyoruz günden güne.bize öncelikle yaşanabilir vatan lazım hürriyet lazım.bölünmüş yollar olsa ne yazar o yolda özgürce


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31165


Tasarım:DtGaNi