Yayın Tarihi:04 06 2014 23:31(2705)

Hız Kesici Kauçuk kasisler Trafiği ve araçları rahatlattı

Boyabat Belediyesi Mahalle aralarında bulunan hız kesici kasisleri kaldırıp, hız düşürücü yeni modern kauçuk kasisler monte ediyor.

Boyabat Belediyesi fen işlerine bağlı ekipler tarafından araçların hızlı bir şekilde geçmesini engellemek için kurulan kasisler, ilçe sakinlerini ve esnafları memnun etti. İlçe sakinleri ve esnaflar cadde üzerinde bulunan parktaki ve okuldaki çocukların güvenliği için yapılan bu çalışmayı takdir ettiklerini söylerken, monte edilen hız düşürücü kauçuk kasisleri dikkate alan sürücülerde bu noktalardan geçerken, artık hızlarını düşürerek güzergâhlarına devam ediyor.

Boyabat Belediyesi Basın-Halkla İlişkiler Bürosundan yapılan açıklamada, “ Şehirde araç sayısının giderek arttığını, Çok sayıda aracın bulunduğu ilçemizde, yayalar kadar araç trafiği de olumsuz yönde etkiliyor. Mahalle aralarında ve cadde bulvarlarında sürücülerimizin hız yapmasını engellemek ve caydırıcı özelliklerinden dolayı ilçemizin ana arterlerinin yanı sıra özellikle okullaşma oranlarının yoğunlaştığı cadde ve sokaklarımıza kauçuk malzemeden yapılmış hız kesicileri tüm mahallelerde bulunan parkeden yapılmış hız kesicileri kaldırıp bunları yerleştirilecek. Amaç vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak, refah ve huzur ortamı içerisinde mutlu bir hayat sürmelerini sağlamaktır.”  Hedef yaşanılır bir Boyabat şeklinde denildi.

 

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: başer 06 06 2014 02:53
kasisler faşist çözümlerdir. modern ülkelerde araçlar hasar görme pahasına durmaya zorlanmaz. eğitim, caydırıcı cezalar ve etkin denetimle insanlara daha çağdaş çözümler sunulur. yoksa 5 mt de bir kasis koyalım, şehir içinde hiç kaza olmasın...çözüm olur ama demokratik ve insan öncelikli bir çözüm olmaz. o yüzden kasisler metheden haber yapmak sizin içinde habercilik kariyerinizdeki dip nokta olmalı.

9. Yorum: o şimdi asker 05 06 2014 20:30
ben ankarada yenıkentte askerlık yapıyorum boyabatımı cok ozledım o guzel insanlarını boyabatım cok guzel olmus ben izine geldıyım zman bol bol gezdım ama bişey kalmadı boyabatım gelıyorum 2 ay sonraa ismım aziz

8. Yorum: gercek saraydüzülü 05 06 2014 17:28
beş nolu yorumcum aynen sana katılıyorum

7. Yorum: durağanlı 05 06 2014 15:16
durağan da bunlardan çok vaar...

6. Yorum: fatih 05 06 2014 15:02
arkadaşlar, size bir karar verin. yüksek tümsek olur hay bunu yapanı diye herkes küfür eder. bunlar yokken keşke vidalı tümseklerden olsun diyorduk. şimdi var. vatandaşın arabası hasar görmesin diye küçültülüyor. ben belediyeye teşekkür ediyorum.bakış açısı önemli.

5. Yorum: saray düzlü 05 06 2014 05:54
herkez calışırken saray düzü belediyesi uyuyormu cok merak ediyorum 2 aydır pıyasada gözükmıyor hasan başkan

4. Yorum: çorakdan 05 06 2014 02:46
boyabat giderek gelişiyor.belediye çalışıyor.

3. Yorum: entelmaganda 05 06 2014 00:55
bizim boyabatın magandalarına gün doğdu desenize bas gaza yaparlar pati atarlar artık çünkü bunlar hız kesici görevi yapmaz

2. Yorum: peyzaj 05 06 2014 00:54
bravo çok güzel işler bunlar.yalnız bizim şımarık sürücüler bu plastiğe 90/100 km hızla dalar baştan söyleyim ondan sonra allah korusun bir cana bişey olursa sorumlusu kim olacakçbeton tümsek arabaya zarar verir diye hızlı gidemiyorlardı.iyi düşündünüzmü acaba bu değişim yaparken

1. Yorum: mehmet 05 06 2014 00:14
abicim iyi güzel de bunu yapıcaz diye bizim evin önündeki çöp kovasını 150 metre ileri aldılar çöp taşıyoruz elimizde ayıp ya zincirlikuyu mah. altun ap sakini


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

49008


Tasarım:DtGaNi