Yayın Tarihi:05 06 2014 00:30(1682)

 

Başkan Çakıcı
“Gelecek nesiller için çalışıyoruz”

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, SİYAD Yönetimini kabulunde yapmış olduğu konuşmasında, “Bir şahsın yaşadıkça memnun ve mutlu olması için lazım gelen şey, kendisi için değil, kendisinden sonra gelecekler için çalışmasıdır” bizde bu doğrultuda gelecek nesiller için çalışıyoruz” diye konuştu.

Kısa adı SİYAD olan Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Keramettin Arpacı, Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Aydın, Onursal Genel Başkanı Şevket Tırıl, Genel Başkan Yardımcısı Cemil Elmacı ve Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Aslan ve Sinop Temsilcisi Mutlu Budak’tan oluşan heyet Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Hayırlı olsun dileklerini Başkan Çakıcı’ya ileten SİYAD Başkanı Keramettin Arpacı, Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Arpacı; “Boyabat genç ve dinamik bir başkan tarafından yönetiliyor. Değerli Başkanımız seçim öncesinde vaat etmiş olduğu kırk projesini gerçekleştirmek için inanılmaz bir özveri içerisinde çalışıyor. Bizde bunlara şahitlik ediyoruz. Bizler kendisinin bu projeler haricinde Boyabat’ımızda birçok başarılı projeye de imza atacağı inancındayız. Belediye Başkanlığı görevinin kendisine hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu.

SİYAD Yönetiminin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Çakıcı, “Değerli Yöneticilerimizin hepsi bir birinden değerli insanlar. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Dernek olarak bizleri bulundukları her türlü platformda en iyi şekilde temsil ediyorlar. Bizler belediyecilikte yeniyiz. İdeallerimiz var. Belediyecilikte şunu kendimize ilke edindik; “Bir şahsın yaşadıkça memnun ve mutlu olması için lazım gelen şey, kendisi için değil, kendisinden sonra gelecekler için çalışmasıdır” bizde bu doğrultuda gelecek nesiller için çalışıyoruz” diye konuştu.

Ziyaret, SİYAD Dernek Başkanı Keramettin Arpacı’nın Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya plaket takdimi ile son buldu.

 

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: yollarınsonu 05 06 2014 01:03
bunlar iyi hoş şeylerde hep törensel ve bişey kazandırmayan şeyler.sayın başkan ankarada sayın başbakanla görüşmüşsünüz sordunuzmu kendilerine 11 gündür pkk nın kapattığı hendekler kazdığı askerin taş sopa yediği diyarbakır bingöl yolunu ne zaman açabileceklermiş.yoksa aman açılım zarar görmesin diye ordaki çapulcu hakimiyeti devam edecekmi.şaka ya tabiki sordurmazlar bunu.bunu sorsaydınız anında partiden ihracı yerdiniz.gelecek nesilelr dedinizde ondan aklıma geldi gelecek nesillerimize bağımsız özgür bir ülke bırakabilecekmi bu akp de gelecek nesilleri konuşuyoruz.öz vatanımızda parya oluyoruz günden güne.bize öncelikle yaşanabilir vatan lazım hürriyet lazım.bölünmüş yollar olsa ne yazar o yolda özgürce didemeyince.bugün ülkenin birinci sorunu pkk denilen belanın şımarıklığıdır.öyleki devletin başındakileri apoya yalvarmakla niteleyecek kadar aşağılayıcı ve şımarık konuşmaktalar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70120


Tasarım:DtGaNi