Yayın Tarihi:05 06 2014 19:46(2937)

Başkan Çakıcı "Çat Kapı Ev ve Mahalle" ziyaretlerini sürdürüyor

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Çat kapı Ev ve Mahalle ziyaretleriyle halkla iç içe olmaya devam ediyor.

Göreve geldiği ilk günden itibaren halkla iç içe olan ve mesai kavramı tanımayan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Belediye Meclis Üyeleri gerek Personel Müdürleri ile birlikte Boyabat’ın çeşitli mahallerinde çat kapı ev ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geliyor.

Her fırsatta Boyabat halkıyla iç içe olan Başkan Çakıcı Belediye Meclis Üyeleri ve Personel Müdürleri ile birlikte çat kapı ev ziyaretlerinde bulunarak, misafir olduğu ailelerin sorunlarını dinleyip, yerinde çözümler üretiyor.

Başkan Çakıcı " yaptığı bu çat kapı ziyaretler, hane sakinleri için hem büyük bir sürpriz hem de mutluluk vesilesi oluyor.Konuk olduğu evlerde, hane sakinlerinin taleplerine çözüm üreten, yaptığı ve yapacağı projeleri paylaşan Başkan Çakıcı, çocuklara da verdiği küçük hediyelerle sevindiriyor.
 

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: boyabatlar 06 06 2014 17:40
hayırlara tebdil.alışılmadık uygulamalar.kapıları çalmak yetmez.arkasındakilerin iş , gelecek , fakirlik ve muhtaçlıklarınada çare bulmak lazım.dertleri hep dinleyipde çoğunu çözememek üzer insanı bence... mesala kpss yi kazanamayıp evde oturmaya devam eden 30 yaşındaki bayan öğretmen adayı...var mı çözümü...

6. Yorum: güngör kapucu 06 06 2014 15:04
sayın başkan bu şekilde devam edersen inan bırakana kadar başkansın başarılar dilerim allah yar yardımcın olsun

5. Yorum: boyabatlı 06 06 2014 14:27
başkanım sizi gönülden tebrik ederim.

4. Yorum: yesile 06 06 2014 04:23
-arkadas cevreyi kirleten kim olursa caktirmadan plakasini alin belediyeye bildirin belediyede yüklü bir ceza keserek duruma müdahale etsin,ayrica gerek ilan ve gerekse muhtarlar tarafindan atilan cöpte dna incelemesi yapilacak diye vatandasa bilgi veilsin sonra rasgele atsinlar bakalim

3. Yorum: boyabatlı 06 06 2014 03:42
şefik başkan yeni yapılan havuz neden çalışmıyor.orayada bir gidiversen...

2. Yorum: fatma 06 06 2014 02:01
helal sana başkanım inşallah yüzümüzü kara cıkartmıcan umarım

1. Yorum: yeşil 05 06 2014 20:20
başkanım sana nazar değecek.samimi olarak diyorum.sen ustadan usta gidiyorsun.bu halkın içinde kaynaşman seni yüceltiyor.allah yolunu açık etsin.senden bir ricam var.yiğren yolu istikametinde çorak köyünü 500 metre geçince yolun sol kısmında birkaç yere çöp ve molozlar atılmış o molozları bir kepçe ile tesfiye yaptırıver.hali bey çekim yapmış bizleri eleştiriyor.memleketini seven vatandaşların eleştirilerine duyarlı olmakta bizlere yakışır.selamlar.seni seven bir muhtar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

388284


Tasarım:DtGaNi