Yayın Tarihi:05 06 2014 22:01(1783)

Öğrencilerimizden Bir Örnek Davranış Daha

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğrencileri, Ayancık’ta Yatılı Bölge İlköğretimOkulunda (YİBO) eğitim gören öğrenciler için düzenledikleri kermesten elde edilen gelirin bir bölümünü, Soma İlçesindeki elim olayda şehit düşen işçilerimizin ailelerine ulaştırılmak üzere Rektörümüz Prof. Dr. Recep Bircan’a teslim ettiler.

Geçtiğimiz haftalarda Öğrencilerimiz, Ayancık Yatılı Bölge İlköğretim Okulunda (YİBO) eğitim gören öğrenciler için kermes düzenlemişti. Düzenlenen kermesten sonra yapılan yardımlar yerine ulaştırıldı. Öğrencilerimiz, elde edilen gelirden artan bir miktar parayı ise Soma İlçesindeki elim olayda şehit düşen işçilerimizin ailelerine ulaştırılmak üzere Rektörümüz Prof. Dr. Recep Bircan’a teslim ettiler.

Örnek davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Recep Bircan, “Milletimizin, darda olan insanlara yardım etmek, onların acılarını paylaşmak gibi çok önemli bir özelliği var. Bakarsanız dünyada bir sürü krizler oluyor ve diğer milletler bu krizleri çok zor atlatıyor. Ancak ülkemize bakıldığında geçmişte kriz üzerine kriz geçirmemize karşın insanımızın birlik ve beraberlik duygusu içerisinde, milli duygularla hareket etmesinden dolayı bu krizleri hafif bir şekilde atlatmışızdır. Sizin de bu duygu ve düşüncelerle hareket ederek, Soma’daki şehitlerimiz ve hüzünlü aileleri için böyle bir şey düşünmeniz gerçekten takdir edilecek bir durum. İnşallah Cenabı Allah bu yapmış olduğunuz yardımları ahirette karşınıza çıkartır inşallah.” Dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

73169


Tasarım:DtGaNi