Yayın Tarihi:06 06 2014 19:56(2486)

Gençlik Kampları Başvurularında Son Gün

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu Gençlik Kampları başvuruları bugün sona eriyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği ücretsiz kamplara, 12 - 15 yaş grubu gençler deniz, 16 - 22 yaş grubu gençler ise doğa kampları için başvuruda bulundu.

Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek amacıyla düzenlenen deniz ve doğa kamları başvurularında son gün. Gençlik kamplarına yapılan başvurular neticesinde kaplara katılacakların listesi kamp otomasyon sisteminde 10 Haziran 2014 tarihinde yayınlanacak. Tatile gitmeye hak kazanan gençlerimize Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz Spor Salonunda bulunan Gençlik Merkezinde bilgi verilecektir.

-Tatil için geri sayım başlıyor!

Deniz ve doğa kam programında; Paintball,  at biniciliği, ,deniz ve havuz etkinliği, el sanatları, geziler, halk oyunları, ip parkuru, kişisel gelişim eğitimleri, kitap okuma etkinliği, kano, tırmanma duvarı, mini golf, okçulu,sokak oyunları ve tiyatro gibi çeşitli faaliyetler var.

Boyabat Gençlik Merkezi koordinatörlüğünce yürütülen Seyyah Bizim İller, Gençlerin İyilik Ağacı ve Gençlik Kampları projeleri tanıtımı ve gençlerin yararlanması noktasında Boyabat İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir'in talimatlarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda Gençlik Lideri tarafından tanıtılması ve üye yapılması çalışmaları sürdürülüyor.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: burak 09 06 2014 19:07
bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu boyabatta pek sosyal olamıyorduk güzel çalışma olmuş teşekkür ederiz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

47201


Tasarım:DtGaNi