Yayın Tarihi:06 06 2014 20:21(1136)

'Nükleer bu tüpgaz değil'

Nükleer Karşıtı Platform, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Ülkemizde nükleer güvenlik kriterlerini "tüpgaz"a indirgeyebilen bir cehalet içerisinde nükleer santral kurulmak istenmektedir.

Böyle bir ortamda ülkemizde ihalesiz yapılan anlaşmalarla Akkuyu ve Sinop'ta nükleer santral hazırlıkları yürütülmektedir" dedi.

Çernobil ve Fukuşima gibi nükleer santral facialarına vurgu yapılan açıklamada, "Ülkemizde nükleer santral kurma girişimlerine son verilmesini, yapılan anlaşmaların iptal edilmesini talep ediyoruz" denildi.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: gönlubol 07 06 2014 02:32
1.yorumcu aha buraya yazıyorum dunyada kaçtane nukleer santral varmış öğren dünyada 30 ülkede olanları yazıyorum oku arjantin 2.ad ermenistan.1.ad belçika.7 ad brazilya 2.ad bulgaristan 2.ad kanada 18.ad çin 4.ad çekcumhuriyeti 6.ad finlandiye 4.ad fransa 59.ad almanya 17.ad macaristan 4.ad hintistan 17.ad japonya 55.ad g.kore 20.ad toplam 219 reaktör onlar kullanırken bunun zararlı olduğunu bilmiyorlarmı alışmışsınız dışarıya el açmaya turkiyede olmasın zararlı bir saat elektirikler kesilse herkesten önce siz veryansın edersiniz turkiye kabuğundan çıkdı buyuyor güçleniyor bunu görmüyorsunuz çunkü işinize gemiyor dış ulkelere turkiyenin dovizi parası gitsin sizlerde pastadan payınızın alın yok öyle eski duzen bitti nukleer santral yapılacak dönuşu yok enerjiye ihtiyacımız var boşuna tepinmeyin sorun çıkarmayın

2. Yorum: ramazan 06 06 2014 22:43
çok dikkat çeken bir şey varki sanki türkiyeden başka korunacak çevre ve tabiat yokmuş gibi , ne zaman ülke menfeatına bir iş yapılsa hemen ne idiğü belirsiz , hiç bir yere bir ağacı bırak ot bile dikmemiş bu insanlar meydanlardalar , avrupa enerjiyi nerden alıyor , istiyorlarki biz hep el açıp yalvaralım elin gavuruna ,işte bakın doğalgaza adamlar vanayı bir tur sıkıştırıyor, bizlerde neyapacağımızı şaşırıyoruz, unutulmasınki elin atına binen köy ortasında inermiş vara yoğa ne diye karşı çıkıyorlar. ne olur bu yorumu politikaya alet etmeyin güzelolan herşeyin yanındayız tüm hemşerilerime selamlar.

1. Yorum: boyabatlı 06 06 2014 21:47
her zaman avrupayı örnek gösteren aklı evveller avrupada kaç tane nükleer santral var yazsın buraya bekliyorum


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

67637


Tasarım:DtGaNi