Yayın Tarihi:06 06 2014 21:24(1744)

İlçe Spor Merkezleri Düzenleme Kurulu Ziyaretlerini Tamamladı

İlçemizde 29 Haziran 2014 tarihi itibariyle açılacak yaz spor okulları, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İlçemizde devam eden tesis yatırımları, gençlik hizmetleri faaliyetleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen Avrupa Birliği Projeleri hakkında bilgi akışını hızlandırmak adına oluşturulan kurul Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya’yı makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde Gençlik Hizmetleri ve Sporİlçe Müdürü Baturalp Eliçevik ve eski İlçe Müdürü Beden eğitimi öğretmeni Ömer Örnek, Boyabat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Kalıpçı, Gençlik Lideri Mustafa Demircioğlu, Atletizm Antrenörü Nazmi Yeğin ve AB Proje koordinatörü İngilizce öğretmeni Yalçın Emre Turhal hazır bulundu.

10 Branşta Yaz Spor Okulları Açılacak

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezlerine bağlı olarak İlçe Spor Merkezleri bünyesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde Voleybol, Güreş, Atletizm, Basketbol, Badminton, Tenis, Masa Tenisi, Ata Savunma ,Karate, Alpagu branşlarında yaz spor okulları açılacak. Spor teşkilatının 76.Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle 29 Haziran 2014 tarihinde törenle açılacak spor okullarına 500’e yakın öğrencinin katılması bekleniyor.

İlçe Spor Merkezleri Düzenleme Kurulu, son ziyaretini İlçe Milli Eğitim MüdürüSaygın Atinkaya’ya yaptı. Hali hazırda devam eden AB Projeleri , iki kurum tarafından ortaklaşa devam eden spor kursları ve diğer hususlarda istişarelerde bulunan iki Kurum yetkilileri ortak çalışmaların bugüne kadar olduğu kadar bundan sonraki etaplarda da hızlı bir şekilde devam edeceği karara bağlandı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

123835


Tasarım:DtGaNi