Yayın Tarihi:07 06 2014 16:37(2957)

Yılın En Başarılı Okullarına Kalite Belgeleri Törenle Verildi

Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Okul kurum Kalite Belgeleri verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetimi kapsamında her yıl İl genelinde okul ve kurumlar  arasında en kaliteli okul, en kaliteli ekip dallarında, Kalite Belgesi almaya hak kazanan Boyabat İlçesi okullarına Kalite Belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya tarafından verildi.

Ortaöğretim kurumları arasında İl genelinde en iyi Lise seçilen Türk Telekom Anadolu Öğretmen Lisesinin Kalite Belgesini Müdür V. Tamer Çelik, İlkokullar arasında İl geneli en iyi ilkokul seçilen Şehit Turan Meşe İlkokulunun belgesini Okul Müdürü Kemal Kaya, en iyi ekip kategorisinde Kalite Belgesini Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nuri Aslan‘a verildi.

İl genelinde derece yapan okulların isimleri Milli Eğitim Bakanlığına bildirilmiş olup, İl ödüllendirmesi ileri tarihte yapılacaktır.

Konu ile ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya tüm okullarımızın, öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte, çağın donanımlarına sahip öğrencilerin mutluluk duyarak gelecekleri kaliteli okullar haline dönüşmesinin en büyük hedefleri olduklarını açıklayarak İl genelinde 3 kategoride İlçemiz okulları Kalite Belgesi almalarından mutluluk duyduklarını söyledi.

Haber: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: veli 09 06 2014 20:12
sinirli kardeş hastaneden bozma bir binayı da nuri bey okul yapmadı ya?biz müdürümüzden, öğretmenlerimizden memnunuz.bu tip arızalar her kurumda olabilir.ufak bir açığı hemen değerlendiriyorsunuz.yapılan güzel işleri neden görmüyorsunuz acaba?

4. Yorum: sinirli 09 06 2014 16:40
ödül verilen geçen sene ankarada kışın okulundaki kalorifer arızası nedeniyle çocukları soğukta ders yaptıran, arıza kamuoyuna duyurulunca çocuklara diğer okulda ders yaptıran, kalorifer arızasını bir ayda tamir ettirebilen, arıza yapan ve yapmaya devam edecek olan eski püskü fuel oille çalışan kazanı kömürlü kazanla değiştirmeyen bir müdürde olabilirdi

3. Yorum: mezun 09 06 2014 04:54
nuri hocamız sağlık mesleği yeniden inşa etti desek yeridir.bazı
üniversitelerde bile olmayan simülasyon odası,laboratuvar,boyabat
sağlık meslek lisesinde mevcut.helal olsun tebrikler hocamıza.

2. Yorum: ögrenci 09 06 2014 02:28
boyabat saglık meslek gerisi teferruat. idaresi ögretmeni kalite

1. Yorum: muammer kurt 08 06 2014 17:37
nuri aslan, hocam başarılarınızın devamını cenabı allahtan niyaz ederim. bizler sizlerin neferi olarak anadolu'nun 4 köşesinde sağlık hizmeti sunmaktayız, bizlerin bu günlere gelmesinde emeği geçen başta siz olmak üzere tüm öğretmenlerimizden allah razı olsun, eline - yüreğine sağlık. istanbul


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

379702


Tasarım:DtGaNi