Yayın Tarihi:08 06 2014 22:26(2600)

Aşağı Seyricek Köyü'nde Konteynerler Yerleştirildi

Aşağı Seyricek Köyü'nde evleri yanan aileler konteynerlere yerleştiriliyor. Boyabat'a 45 kilometre uzaklıkta bulunan Aşağı Seyricek Köyü'nde İbrahim Kaymaz'a ait boş evde geçen cumartesi gecesi çıkan yangın, kısa sürede yakındaki evlere de sıçradı, Evlerin çoğunun boş olduğu köydeki yangına Boyabat ve Çorum'un Kargı İlçesi'nden gelen itfaiye ekipleriyle Boyabat Orman İşletmesi ekiplerinin müdahale etti. Aralarında ailelerin oturduğu 4 evin de bulunduğu toplam 28 ev yandı.

Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, evleri yanan ve mağdur olan ailelerin Van'dan getirilen konteynerlere yerleştirileceğini söyledi. Bozdemir, "Yangında köyde oturan ve evi yanan 4 aile var. Köyde toplamda 42 konut, bir okul ve bir cami var. 28 ev tamamen yandı. Köyde 6 evde oturuluyordu. Bu aüelerin 4'ünün evi yandı, 2 ailenin evi kurtuldu. Evi yananları geçici olarak akrabalarının yanında kalıyor, şimdi konteynerlere yerleştireceğiz. Bir konteyner de muhtarlık olarak kullanılacak" dedi. Kaymakam Bozdemir, yangın sorası köylülerin giyecek ve gıda ihtiyaçlarının karşılandığını, sağlık hizmetinin verildiğini sözlerine ekledi.

Haber: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sözün doğrusu 10 06 2014 16:42
ülkemizde afad diye bir bölüm var sinoptada afadın müdürü varmı yada afad sinopta ne işe yarıyor seyircek köyünde gördüğün kadarıyla bütün işi boyabat özel idare müdürlüğü yaptı şahsi fikrim sinop afad bölümünün kapatılmasını talep ediyorum yılda bir kere iş düşecek ordada olmayacaklar oh ne rahat allah bunlara bizleri muhtaç etmesin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384034


Tasarım:DtGaNi