Yayın Tarihi:09 06 2014 18:16(1609)

SİYAD’tan dev organizasyon

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (SİYAD) organize ettiği Sinoplu derneklerin katılımıyla gerçekleşen 2014 SİYAD Futbol Turnuvası’nda Pazar günü final heyecanı yaşanacak. SİYAD, geniş katılımlı futbol turnuvası organizasyonun ardından, güçlü bir buluşmaya hazırlanıyor. Final maçı ve müzik şölenine tüm Sinoplular davet edildi.

SİYAD Gençlik ve Spor Komisyonu’nun koordine ettiği futbol turnuvasının final maçı Pazar günü Maltepe Belediyesi’ne ait Başıbüyük Spor Tesisleri’nde oynanacak. Maç sonrasında sahada kurulacak platformda ünlü ses sanatçılarından Hasan Yılmaz, Habibe Bozkır ve Bayram Kaya sahne alacak. Programa katılan davetlilere yöreye özel keşkek ikram edilecek.

Takımlar arasında yapılan yarı final maçları bu hafta sonu tamamlandı. Kurtlu Köyü Derneği ile SİYAD Maltepe Şubesi finale kaldı. 15 Haziran 2014 pazar günü oynanacak final maçı öncesinde Osman Köyü Derneği ile Serbes Köyü Deneği 3.lük, bugüne kadar yapılan karşılaşmalarda başarı gösteren takımlardan Kurtlu Köyü Derneği ile SİYAD Maltepe Şubesi ise birincilik için mücadele edecek. Şampiyon olan takım birincilik kupasıyla ödüllendirilecek.

Organizasyonla ilgili bilgi veren SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı şunları söyledi: “ Bu yıl düzenlediğimiz SİYAD Futbol Turnuvası’nda Sinoplu 40 derneğimiz takımlarını oluşturarak katılımcı olarak yerlerini aldı. Üç aydır takımlar arası müsabakalar kesintisiz devam ediyor. Eleme, çeyrek ve yarı final maçları derken sıra final karşılaşmasına geldi. Pazar günü Maltepe Belediyesi’ne ait Başıbüyük Spor Tesisleri’nde Kurtlu Köyü Derneği ile SİYAD Maltepe Şubesi birincilik için mücadele edecek ve şampiyon takım belli olacak. Şampiyon takımın sevincine ortak olmak, turnuvada dereceye giren diğer takımların mutluluklarını paylaşmak amacıyla geniş katılımlı final maçı ve müzik şöleni programı hazırladık. Organizasyonla ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Oluşturdukları takımlarıyla futbol turnuvamıza bugüne kadar destek olan katılımcı derneklerimizin başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Futbolcularımız maçlarda çok güzel oyunlar çıkarttı. Zaman zaman kendileri heyecanlandılar, bizleri de kendi heyecanlarına ortak ettiler. Birbirleri arasında kardeşlik köprülerini inşa ettiklerine ve dostluklarını güçlendirdiklerine inanıyorum. Hemşerilerimizin megapol şehir İstanbul’da çeşitli semtlerden gelerek buluşmalarına, tanışmalarına ve kaynaşmalarına katkılarından dolayı futbolcu genç arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. İstanbul’da bulunan tüm Sinoplu hemşerilerimiz başta olmak üzere, spora gönül veren ve destekleyen herkesi final maçı ve müzik şölenimize davet ediyorum.”

Final maçı sonrasından yapılacak törende, futbol turnuvasına katılım sağlayarak destek veren derneklerin her birine “Katılımcı Belgesi”, takımların tüm oyuncularına “Teşekkür Belgesi”, oluşturulan komisyon tarafından çentilmen seçilen takıma “Centilmenlik Kupası”, üçüncü olan takıma “Üçüncülük Kupası”, ikinci olan takıma “İkincilik Kupası” verilecek. Birinci olan takım da “Şampiyonluk Kupası” ile ödüllendirilecek.

Program Akışı:

-Keşkek İkramı
-Katılımcı ve Teşekkür Belgesi Takdimi
-Üçüncülük Maçı
-Final Maçı
-Kupa Töreni
-Müzik Şöleni

PROGRAM:

Tarih:15 Haziran 2014 Pazar
Saat: 14:00-22:00
Yer:Maltepe Belediyesi Başıbüyük Spor Tesisleri

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

46086


Tasarım:DtGaNi