Yayın Tarihi:09 06 2014 22:49(2085)

Boyabat'a 21 Yabancı Turist Geliyor

Boyabat Kaymakamlığı AB Proje Ofisi aracılığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen proje çerçevesinde İlçemize 12 Haziran ve 16 Haziran 2014 tarihleri arasında İlçemize İspanya, İngiltere, Slovenya ve İtalya’dan 50 yaş üstü 21 yabancı turist geliyor.

Daha önce proje kapsamında İlçemizde de İspanya ve Polonya ülkelerine katılımcılar gitmişti. 3 gece boyunca İlçemizde konaklayacak olan misafirler Boyabat Kalesi, Kaya Mezarı, Kalebağı gibi tarihi kültürel yerleri gezecekler. Rehberlik Hizmetini ise uzun yıllar yurtdışında kalan Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden Alpay Savaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Dumlupınar Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Yalçın Emre Turhal yapacak. Bir günlüğüne de Sinop’a gidecek ekip, programın çoğunu Boyabat’ta geçirecek.

15 Haziran 2014 tarihinde Kalebağı tesislerinde final yemeğinde ağırlanacak olan turistlere Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından çeşitli hediyeler takdim edilecek. Boyabat’ta kaldıkları süre içerisinde Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından trakking, voleybol müsabakaları ve çeşitli sportif aktivitelerle zenginleştirilen program 4 gün sürecek.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: arif 10 06 2014 23:36
turistlere bu kadar onem verilmemeli, birakin kendi hallerine, bu turk dusmani ve gurbetcilerimizi olduren serefsizleri istemiyoruz sehirimizde. icimizdeki avrupa hayranlari da oldugu surece bu ulke hicbir zaman ilerlemez.

1. Yorum: yenimahlölü 10 06 2014 21:38
turist ve turizmin önemini artık kavramalıyız.unutmayalım turizm bacasız fabrika altın yumurtlayan tavuk gibidir.bu manada, gelen turistleri rencide edecek, kazıklayacak , pişman edecek hal ve hareketlerden uzaklaşmalıyız.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

62893


Tasarım:DtGaNi