Yayın Tarihi:10 06 2014 21:54(2902)


Milli Eğitimde Müdür Atamaları Yapıldı

MEB'ca Yurt genelindeki 81 İl’e İl Müdür Yardımcılıklarına ve İlçe MEM Müdürlüklerinin Tamamına Yeni Atamalar Yapıldı

Yapılan atamaya göre Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Amasya-Gümüşhacıköy İ.H.L.Meslek Dersi Öğretmeni Rüştü Erdemir getirilirken, Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç'in Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Uzmanı olarak atandı.

Görevleri değiştirilen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılıkları ile İlçe Milli Eğitim Müdürleri ise şöyle, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılıklarına Emin Şimşek ve Kenan Köylü,Erfelek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ahmet Özdemir,Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat Altundal,Dikmen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ömer Şener,

Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Saygın Atınkaya,

Saraydüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Seyfettin Kaymakçı,Türkeli İlçe Milli Müdürlüğüne Olgun Şensoy, Durağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Nazım Aksu getirildiler.





Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: ve kadro tamamlan dı! 11 06 2014 03:16
evet, son rötuşlarda yapıldı tam kadro eğitime devam! eğitimde, hangi eğitime değil mi? her halde milli olan eğitime değil!" milli"tanımını eğer yaparsak herhalde hani deyim yerindeyse denir ya, biraz safdillik olmaz mı?
zaten üst kadrolar çoktan beri var ve alt kadrolarda tamamlanınca bir düşünceye ait eğitim sistemimiz yoluna devam edecek!
eğitim denince ilk aklımıza gelen değer nedir? akıldır! bilimdir! laikliktir!çağdaşlıktır! özgür düşüncedir!eğitimde fırsat eşitliğidir! araştıran, soran, sorgulayan, düşüncelerini özgürce yorumlayan bireyler yetiştirmek varken neden hala birilerine biat eden düşüncelere çocuklarımızı esir ediyoruz ki? çağdaş nesiller böyle mi yetişir? eğitim sistemimiz rayından çıkmıştır! hem ülkemizin çağdaşlaşmasına, hemde bir dönem gençliğimize yazık ediyoruz! hemde çok yazık!

1. Yorum: çorakdan 10 06 2014 22:49
artık kurallar değişti.öğretmen iken müdür , müdür iken öğretmen olunacak... çalışkan ve gayretli müdür için bunca yılın emeği deneyimi özverisi bitecek.güle güle denecek...hadi hayırlısı.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

40173


Tasarım:DtGaNi