Yayın Tarihi:11 06 2014 16:59(1857)

Deniz Yıldızları Göz Doldurdu

Üniversitemiz Deniz Yıldızları Anaokulu öğrencilerinin yılsonu gösterisinde birbirinden güzeloyunlar sahneye konulurken, minikler gösterdikleri performans ile göz doldurdu.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Deniz Yıldızları Anaokulu yılsonu etkinliği birbirinden güzel anlara sahne oldu. Anaokulu öğretmenleri yönetiminde çeşitli gösteri ve oyunlar sergileyen anasınıfı öğrencileri, şarkılar eşliğinde dans edip, başarılı bir şekilde sahne gösterisi yaptılar. Minik öğrenciler gösteri boyunca gösterdikleri üstün performans nedeniyle programa katılanlardan bol bol alkış aldılar.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmet Berber, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Deniz Yıldızları Anaokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. A. Nuri Diçle, Anaokulu öğretmenleri ve veliler katıldı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

244226


Tasarım:DtGaNi