Yayın Tarihi:11 06 2014 17:39(2093)

Kırıkkale'de Ülkü Ocakları caddeye Türk Bayrağı astı

Kırıkkale'deki Ülkü Ocakları, Lice'deki bayrak olayını protesto ederek en işlek caddeye Türk Bayrağı astı. Asılan bayrağın üzerine "Sıkıyorsa gel indir" yazıldı.

Diyarbakır Lice'deki olaylarda 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'na giren eylemcinin Türk bayrağını indirmesine Kırıkkale'de de tepki gösterildi.

"SIKIYORSA GEL İNDİR"

Ülkü Ocakları Kırıkkale Şubesi, kentin en işlek caddesi olan Zafer Caddesi'ne üzerinde "Sıkıyorsa gel indir" yazılı Türk bayrağı astı. Ülkü Ocakları Kırıkkale Şubesi Başkanı Serkan Tunçbilek yaptığı açıklamada, "Bayrağımız, bağımsızlığımızın simgesi olmasının yanı sıra bizim şerefimiz ve namusumuzdur. Sıkıyorsa gelsinler bayrağı buradan indirsinler. Bayrağa uzanan eller kırılır" dedi.

Öte yandan, ülkenin dört bir yanından Türk Bayrağı'nın indirilmesi olayına tepki çığ gibi büyüyor.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: gurbetçi 13 06 2014 15:15
bravo tebrik ediyom bir kırıkkaleli olarak kırıkkalede kürt vadandaşı çoktur herkes kardeştir

3. Yorum: vatandaş57 12 06 2014 18:55
bu kadar yüzzüsüslük bu kadar adilik şerefsizlik olmaz şanlı bayragımıız indirmeye kadar cesaret ediyorler başbakan hala daha tuutdurmuş 17 aralık yapamadılar cd lerle yapamadılar bilmem neyle yapamadılar diyip kendini aklamanın peşinde eyy başbakan artık yeter acılım sacılım diyip bu milletitin daha fazla sabrını taşırmayın siz oraadaki askere bahane etmeyin bu işleri bu duruma getiren sizlersiniz sizki daha memeleket,iinizde pkk denen şerefsizleri söz sahıbı yaptınuız sizki daha musulda konsoloslugumuzu koruyamayacak dereceye getiröişsisz ve hala daha konuşuyırsuz sen haka daha cumhurbaşkanı olacam diye memleketi parçalatıtrıyorsun artık bu oyunlarını bırak

2. Yorum: yenimahalleli 12 06 2014 18:20
cesaretli vatansever herkesi kutluyorum.ama ne yazıkki son zamanlarda hep sıkıntılı şeyler oluyor.kendi içimizde problem olunca iç ve dış düşmanların ekmeğine yağ sürecek süreçlere doğru gidiyoruz.içerde bayrak indiriliyor.ama indirenin alnından vuracak kimse yok.dışarda elçilik basılıyor.sınırlarda sıfır soruna ne oldu bilmiyorum.ne sınırlardaki sorun sıfırlandı ne içimizdeki sorunlar sıfırlandı.biryerde bir yanlışlık var ama nedense yanlışı görüp tedavisine bakan yok

1. Yorum: boyabatlardan 11 06 2014 20:27
milli duyarlılık budur işte beyler.herkes devletimizin milletimizin kural ve değerlerine saygı gösterecek.o kadar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

123461


Tasarım:DtGaNi