Yayın Tarihi:11 06 2014 20:16(3081)


Ak Partili Belediye Başkanları Ankara'da Toplandı

Bugün(11 Haziran)  Ankarada Ak Parti tarafından düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına  Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı,Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün,Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker katıldılar.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İç İşleri Komisyon Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ,İstanbul Milletvekili Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve 59. Hükümet'te İçişleri Bakanı ve TBMM 22.23.ve 24. Dönem AK Parti İstanbul milletvekillerinden Abdulkadir Aksuyla değerlendrimelerde bulunan başkanlar sonrasında  Partili Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, MKYK Y. Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yrd.- Birlik Vakfı Ankara Şb. Bşk. Yrd Nazım Maviş'le görüşmelerde bulundular.

Toplantı devam ediyor...






Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: üçhilal 14 06 2014 04:05
dünya lideri dediğiniz başbakanın bizleri dünyaya madara ettiği olayları bir hatırlayaşımmı?akp, 12 yılda türkiye’yi ortadoğu’ya benzetti.
suriyenin içişlerine karıştık ve suriyeyi karıştırdık şu anda 1,5 milyon suriyeliyi besliyoruz.uluslararası sularda gemimiz basıdı onlarca sivil şehit verdik.suriyede uçağımız düşürüldü.doğuda ve güneydoğuda yollar ve kontroller pkk.ya teslim edildi.ankarada ve istanbulda üniversiteler kck.ya teslim edildi.bayrağımız askeri birliğin gönderinden indirilerek yerlere atıldı.idris naim şahinin tutuklattığı 150 kck. yöneticisi ve 250 pkk yöneticisi bir gecede serbest bırakıdı.bitmiş olan pkk. ve kck. türkiyeyi tehdit etmeye başladı ve pazarlık yapmaya başladı.konsolosluğumuz basıldı konsolosumuz rehin alındı.akp.liler ve akp. burjuvasının uymadığı hukuk hop akp.ye göre dğzeltiliverdi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

67513


Tasarım:DtGaNi