Yayın Tarihi:12 06 2014 22:00(1503)

MHP Uyarmış Ak Parti ''Hadi Oradan'' Demiş!

MHP'li Sinan Oğan ‘IŞİD konsolosluğumuzu basacak’ diye uyarınca, AKP’liler ‘hadi oradan’ demiş...

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan’ın önceki akşam Meclis kürsüsünden Musul’la ilgili önemli uyarılarda bulunduğu ortaya çıktı.

Oğan’ın uyarısı AKP’li vekillerce, “Hadi oradan be!” denilerek geçiştiriliyor. İşte Meclis tutanaklarında yer alan o ifadeler:

Sinan Oğan:“Besleyip büyüttüğünüz IŞİD terör örgütü Musul Başkonsolosluğu’muzun etrafını sarmış. Haberin var mı senin?”

İhsan Şener:Delilin var mı, delilin?

Sinan Oğan:Haberin var mı senin?

Bülent Turan:Hadi oradan!

Sinan Oğan:Türkmenler orada kan ağlıyor. Haberin var mı senin?

İhsan Şener:Atma! Delilin var mı, delilin?

Sinan Oğan:Tabii, senin Türkmen gibi bir derdin yok...

Bülent Turan:Hadi oradan be!

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Sinan Oğan, önceki gün AKP’li vekillerle arasında geçen konuşmayı şöyle aktardı: “Dün (önceki) akşam burada gündeme getirdiğimizde o bol keseden atan, yerinden hoplayıp kalkan milletvekilleri gelsin burada -sataşıyorum hepsine- cevap versin. Dün akşam dedim: ‘Özel gündemle toplanalım. Bu kanun kaçmıyor, biraz ara verelim Meclis’e. Bu konuyu görüşelim. Bakın, haberler alıyoruz biz bölgeden. Devlet sizin elinizde ama bize de haberler geliyor. Konsolosluğumuzu IŞİD bastı basacak.’ Siz yerinizden hop oturup hop kalktınız. ‘Aman, bırakın bu safsataları.’ dediniz. Ne oldu? IŞİD militanları daha sabah olmadan bastı konsolosluğumuzu ve herkesi rehin aldı.”

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: aslan 15 06 2014 06:30
1. yorumcu "delarus" (herhalde fransizca "de la russe", yani "rus'dan dogma" demek?) turkmenlerin yasadigi bolge pazarinda silah pirasadan ucuz. yani bence silaha ihtiyaclari yok. turkmenlerin sorunu, sayica az ve cografi yapi itibariyla fazla sanslari olmayisi. silahlarin kime gonderildigi aciklandi coktan. ancak sen, gunde 40 turlu yalan soyleyenlere inanmaya devam ediyorsan soyleyecek bir sey yok. tavsiyem: duyduklarina biraz supheyle yaklasirsan dogruya daha cok yaklasirsiz.

5. Yorum: boyabatlı 15 06 2014 00:09
1.ci yorumcu delaruz sen önce ismini bir türke ykışır şekilde yazda bilelim seini türk oldugun bile mechulki ismini yazmıyorsun siizn gibi zihniyet bu memlketi bu hala getirmedimi esas törer sizsiniz başbakan herşeyi ben bilirm zihniyetiyle devam etsin ve akp lilerkde ona desdek versin ama bunların hesabı sorulacak elbette pkk kck üyeleri,ni bir gecede yasalar cıkartıp serbest bırakısın memlekette yuvalansınlar acılım yol harıtası bahanesiyle örgüte üye toplasın mevsilensinler siz hala daha başbakan diyorsunuz başbakan yaptıgı yolsuzlukjlar hırsızlıklar dan kurtulmamın peşinde kossun o kendini aklasın bakalım siz ne halt yiyeceksiniz

4. Yorum: üçhilal 14 06 2014 04:05
dünya lideri dediğiniz başbakanın bizleri dünyaya madara ettiği olayları bir hatırlayaşımmı?akp, 12 yılda türkiye’yi ortadoğu’ya benzetti.
suriyenin içişlerine karıştık ve suriyeyi karıştırdık şu anda 1,5 milyon suriyeliyi besliyoruz.uluslararası sularda gemimiz basıdı onlarca sivil şehit verdik.suriyede uçağımız düşürüldü.doğuda ve güneydoğuda yollar ve kontroller pkk.ya teslim edildi.ankarada ve istanbulda üniversiteler kck.ya teslim edildi.bayrağımız askeri birliğin gönderinden indirilerek yerlere atıldı.idris naim şahinin tutuklattığı 150 kck. yöneticisi ve 250 pkk yöneticisi bir gecede serbest bırakıdı.bitmiş olan pkk. ve kck. türkiyeyi tehdit etmeye başladı ve pazarlık yapmaya başladı.konsolosluğumuz basıldı konsolosumuz rehin alındı.akp.liler ve akp. burjuvasının uymadığı hukuk hop akp.ye göre dğzeltiliverdi.

3. Yorum: türk (cancan) 13 06 2014 21:00
mitin itibarını düşüneceğine, önce vatanın ve bayrağının itibarını düşün..
bayraksızlar bayraksızlar
yere düşse bayrak sızlar
nerden bilsin kıymetini
soysuz sopsuz bayraksızlar.. aşık sefai

süt süzedir, süt süze;
yok ki süzgeç, sütsüze
çiftlik oldu memleket
üç beş tane sütsüze.. ozan arif

2. Yorum: türk 13 06 2014 20:37
sen önce adını adam gibi yaz, sonra türklükten bahset arkadaşım. delarus ne demek... madem tır mitin. durduran kim. peşmergeler mi. gene bu devletin askeri polisi durdurdu onu. bugüne kadar mite ait aracı kim durdurmuş. yesinler sizin mitinizi. ne mit koydunuz kendinize benzetmedik ne de asker. eee hal böyle olunca da senin askeri üssüne girip direğine kadar çıkıp bayrağını indirirlerde sesiniz çıkmaz gene.. sen önce adını adam gibi türkçe bişeyler yaz, sonrada çık vatan millet ve türklükten bahset. densiz adam.. o bayrağı pkk itine indirten sen ve senin gibilerdeki o kokuşmuş zihniyet; tarih önünde hesabını er geç verecektir. seninle aynı gazeteye yorum yazmaktan bile utanıyorum..

1. Yorum: delarus 13 06 2014 19:56
türkmenleri düşünmek sizlere mi kalmış? adana'da tırlar durdurulunca, mit'in itibarı ayaklar altına alınınca sesiniz çıkmıyordu. türkmenlere silah gönderen başbakan, hain başbakan, teröre destek veren ülke ve terörist başbakan naraları çok hoşunuza gidiyordu. bırakın şu türklük üzerinden bel altı siyaset yapmayı.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234993


Tasarım:DtGaNi