Yayın Tarihi:12 06 2014 22:30(1514)

Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Öztürk Berat Kandili Mesajı

Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın müjdecisi Berat Kandili’nin idrak edileceğimiz bu gece kurtuluş ve arınma kapılarının ardına kadar açıldığı müstesna bir gecedir. Dünya hayatımızda nasıl bir takım işleri planlıyorsak, iktisadi, ticari faaliyetlerimizi nasıl düzenliyorsak, Berat Kandili de manevi hayatımızla ilgili muhasebe ve planlamaların yapıldığı gündür. Bu gece İlahi rahmetin coştuğu gecedir. Berat Gecesi beşer mukadderatının programı çizilirken, insanlara verilen eşsiz de bir fırsattır. Manevi güzelliklerin dünyamızı donattığı bu güzel gecenin, tüm dünyadaki kötülüklerin sona ermesini sağlaması, barış, huzur, güven ortamının insanlığa hâkim olması, insanların kurtuluşuna vesile olması en önemli temennimizdir. Bu duygularla tüm İslam Âleminin ve esnaf ve sanatkârımızın Berat Kandili’ni kutlar, sağlık, mutluluk, birlik, kardeşlik, sevgi ve hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan dilerim.

YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN
FEYZULLAH ÖZTÜRK

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

388099


Tasarım:DtGaNi