Yayın Tarihi:13 06 2014 15:37(2354)

Asılsız Haber Yayılıyor...

Boyabat'ta internet üzerinden yayın yapan bazı haber sitelerinde yayımlanan MHP İl Başkanı İsmail Özhan'ın görevden alındığı haberi, Sinop il merkezi ve ilçelerde yanlış bilgilendirmeye yol açtı.

Söz konusu haberlerde MHP Sinop il başkanı İsmail Özhan'ın görevden alınarak yerine Mehmet Fevzi Erdoğan'ın getirildiği iddia ediliyor.

Mehmet Fevzi Erdoğan'dan aldığımız bilgiye göre MHP Genel merkezi tarafından, teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcısı  Şefkat Çetin'in emri doğrultusunda Sinop ilinde teşkilatlanma yapılması ve yeni bir liste hazırlanması doğrultusunda görev verildiğini  ve Sinop ili ve ilçelerinde de Ülkücülerle görüşüp bir liste çıkarılması yönünde görüş alış verişi içinde olduğunu, şu an için MHP il başkanı İsmail Özhan'ın görevinde olduğunu belirtti.

Mehmet Fevzi ERDOĞAN kimdir?

1964 yılında Boyabat'ta doğdu.İlk orta ve lise öğrenimini Boyabat'ta tamamladı.1986 yılında vatani görevini tamamladıktan sonra,1990 yılında İstanbul Anadolu yakası Acıbadem merkezi ptt müdürlüğünde memur olarak göreve başladı. 22 yıl aynı görevde çalıştı. 2004 yılında Türkiye Kamu sendikaları konfederasyonu'na bağlı bulunan Türk Haber sendikasının Acıbadem şube başkanlığına getirildi. 2011 yılında Ankara ili Altındağ ilçesine bağlı bulunan Babahamam dağıtım ve toplama merkezinde göreve başladı. Türk haber sendikası genel merkezinde toplu görüşme sekreterliğinde görev yaparak, 2014 yılında emekli oldu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Haber: Ş. Kaya

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

15031


Tasarım:DtGaNi