Yayın Tarihi:13 06 2014 15:52(2897)

Sinop Milli Eğilimde flaş atamalar!

Milli Eğitim camiasında merakla beklenen atamalar Milli Eğitim Genel Müdürlüğü atama kararnamesiyle netleşti. Sinop ve ilçelerinde yöneticiler sil baştan değişti.

Yapılan atamalar sonucunda Sinop il Milli Eğitim müdürlüğü Yardımcılıklarına Emin Şimşek ve Kenan Köylü getirilirken, Erfelek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ahmet Özdemir, Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat Altundal, Dikmen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ömer Şener, Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Saygın Atınkaya, Saraydüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Seyfettin Kaymakçı, Türkeli İlçe Milli Müdürlüğüne Olgun Şensoy, Durağan İlçe Eğitim Müdürlüğüne Nazım Aksu ve Gerze ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Rüştü Erdemir atandı.

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: rüştü erdemir 17 06 2014 02:10
müdürlük, müdürlük dedikleri
verilen dünyalık bir makam.
isteyene ver anları,
bana insanlık gerek...
..dostlar,fikri zikri olmayanlar, dünyaya tapanlar doysunlar.parti pırtı sevdasında olamayız.milletimizi ve memleketimizi her şeyden öte severken, imanımı kaybetmenin ötesinde bir derdim olamaz.bizi münasıb görenlere teşekkürler.ben üzgün değilim, sizler de üzülmeyin.selamlar.

11. Yorum: anadolu dan bilen 16 06 2014 23:52
sayın bilal bey rüştü bey in ne ideali nede ülküsü vardır. derslerde çok iyi fıkra anlatır çok iyi konuşulanı, duyduklarını ortam dışına ulaştırır. bu özellikleriyle müdürlügü hak etmiştir. yalnız gerze onu kesmez il veya bakanlık olmalı

10. Yorum: sezgin öztürk 16 06 2014 21:15
habere yapılan 7.yorumda "sezgin" rumuzu kullanılmış.yorumu okuyan bazı takipçiler benim yazdığımı düşünmüşler.söz konusu yorumun benimle ilgisi yoktur.sezgin öztürk

9. Yorum: evet 16 06 2014 05:09
sayın bilern yerini bileceksin demek ki, ülkücülere kurban ol sen. hdp liler gelse mutlu mu olacaktın

8. Yorum: bilal şimşirgil 15 06 2014 17:13
gerzeye atanan müdür sayın rüştü erdemir benim çok değerli bir kardeşimdir.aynı zamanda aile dostumdur.adam gibi adamdır. ne paralelcidir ve nede 28 şubatcıdır. vatanını milletini seven aynı zamanda ecdadı osmanlıyı seven. bir milliyetcidir. vehhabi ve mezhepsiz olmamıştır.ülküsü ehli sünnettir.ülküsü islamiyettir. milli eğitim müdürlüğü için falan size eğilmez, alın o milli eğitim müdürlüğünü başınıza çalın. varın siz eğilmeye devam edin.

7. Yorum: sezgin 15 06 2014 15:13
5. yorumcu kardeşim vadisini okuyarak başlayınca insan. iste bu be diyor. devam edince yazısı ortaya koskoca bir din sömürüsü çıkıyor. iste siz busunuz. işi bildiğin ama ise gitmediğini her halinden belli oluyor.liyakati yetiyorsa eğer kimse birşey diyemez birinci koşul akp yandaşı olmak olunca insan ona kızıyor. yoksa akp ki olur mhp li chp ki olur bizi ilgilendirmez. belliki çok bilgilisin. bide bu açıdan yorum yapan.

6. Yorum: eğitici 14 06 2014 17:00
yaaaa gerçekten flaş atamalar(!)olmuş.sağduyul
u vatandaş rumuzlu arkadaş inan onların çoğunu tanıyorum.belki sen benim kadar tanımazsın.eh ne diyelim hayırlısı olsun.allah sonumuzu hayırlı etsin.

5. Yorum: istanbul 14 06 2014 05:43
kuran-ı kerim' de mealen buyuruyor ki; allah size, mutlaka emanetleri [işleri] ehli olanlara vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle davranmanızı emreder.) [nisa 58]1.yorum ve 2. yorumun sahipleri eğer sizin ehil gördüğünüz sadece ak partili beşeriyat ise sizi ve sizin mantığınızı kınıyorum. bu mantığa sahip insanlar oldukça biz yerimizde durmaya, yerinde durmayanlarda bize semer vurmaya devam edeceklerdir...

4. Yorum: sağduyu 13 06 2014 20:24
ikinci yorumun sahibi ismini açıkça yazmayan benim güzel kardeşim; ismini yazmadan sinop ve ilçelerine atanan yöneticiler hakkında yorum yapmışsın. atanan yöneticileri ne kadar tanıdığını doğrusu merak etmiyor değilim. şunu açık yüreklilikle söylemek isterim. hiç birisini çok yönlü tanımıyorsun. eğer tanısan veya tanıma cüreti göstersen böyle saçma sapan yorumda bulunmazsın. çamur at bari izi kalır mantığıyla kişileri karalayarak yorum yapmak doğru değil. sizin yaptığınız düpedüz karalama kampanyası. yapmış olduğunuz bu yorum nedeniyle sizi şiddetle kınadığımı belirtmek isterim. bu yorumunuzu kayda değer bulmuyorum. bu saçma sapan yorumunuzla haberde adı geçen yöneticiler hakkında elinizde bilgi ve belge varsa boyabat gazetesinde yayınlamanızı öneririm. eğer bunları ispat edemezseniz sizi müfteri ilan ediyorum.

3. Yorum: çok bilen 13 06 2014 20:21
istediği yere ataması yapılamayan kardeşim adını soyadını,tlf ve tc ni yaz ben seni istediğin yere atamanı yaptırayım.

2. Yorum: bilen 13 06 2014 16:54
atamalara bakınca görünen o ki ak parti sinopta iktidarın en küçük koalisyon ortağı. dikmende 28 şubatın prensi, ayancık ta paralelci, gerze ve saraydüzü ak parti karşıtı ülkücüler istedikleri yere atandı. durağana ise 13 yıldır akpartili biri sürgün edildi. ak parti hiç bu kadar küçük düşürülmedi. atama yapanlar bunun hesabını vermelidir

1. Yorum: vatandaş 13 06 2014 16:34
geldikleri gibi de gidecekler. bu kaotik ortamda akp nin liyakat dışı atadığı her kim varsa şu soruyu sormalı kendine: akp den sonra ben ne olurum?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

66493


Tasarım:DtGaNi