Yayın Tarihi:14 06 2014 16:32(1964)

4 Ülkeden 23 Turist Sinop'a Geldi

Boyabat Kaymakamlığı Proje Ofisi aracılığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında İlçemize İngiltere, İtalya, İspanya ve Slovenya’dan toplam 23 turist geliyor.

Bu akşam(13 Haziran 2014) Boyabat’ta olacak olan kafile gezisine Sinop’tan başladı. Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli Alpay Savaş ve Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen İngilizce Öğretmeni Yalçın Emre Turhal rehberliğinde Sinop’un tarihi ve kültürel mekanlarını gezen ekibe Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Lideri Mustafa Demircioğlu ve Antrenör Erkan Gür de eşlik ediyor.

14 Haziran itibariyle 2 gece 3 gün boyunca Boyabat’ta konaklayacak olan kafile ; Atletizm Antrenörü Nazmi Yeğin tarafından hazırlanan sportif etkinlikler ile başlayacak programda Bazalt Kayalıkları, Boyabat Kalesi, Kaya Mezarı, Kalebağı mesire alanı, Boyabat Belediyesi Mahmut Hidai Efendi tarihi konağı, spor tesisleri ve Halk Eğitimi Merkezi bulunuyor. Bunun dışında Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin de destekleriyle ülke sunumları gerçekleşecek. Proje koordinatörü Yalçın Emre Turhal tarafından titizlikle hazırlanan program Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’nın 15 Haziran 2014 akşamı düzenleyecekleri final yemeği ile son bulacak. Yemekte turistlere Boyabat Kaymakamlığı ve Boyabat Belediyesi tarafından hazırlattırılan hediyeler ile daha önce bu proje kapsamından İspanya’ya giden Mustafa Dağlı tarafından misafirlere kendi dillerine çevrilmiş olan Kur’an-ı Kerim hediye edilecek. Ayrıca misafirler için düzenlenen toplantı ve oturumlarda eksikliklerin giderilmesi noktasında Belediye Başkanı Şefik Çakıcı gerekli tedbirlerin alınması için talimatları verdiklerini dile getirdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

77656


Tasarım:DtGaNi