Yayın Tarihi:14 06 2014 22:02(2885)

 

Gökkuşağı Derneğinden Kermes

Gökkuşağı Derneği kermesi “Hayır çarşısını vatandaşlarla buluşturuyor”

Boyabat Gükkuşağı Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hem de hayra katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kermes açıldı.

13 Haziran Cuma günü, Emniyet Müdürlüğü karşısı Nehir Düğün Salonu önünde düzenlenen kermesin açılışını Belediye Başkanı Şefik Çakıcı yaptı.

Başkan Çakıcı "Niyet Hayır ise akıbette hayırdır"

Niyet hayır ise akıbette hayırdır, diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; “Görüyoruz ki arkadaşlarımızın niyeti hayırlı bir işe imza atmak. Rabbim niyetlerini halis kılsın. Düzenleyen kardeşlerimizden ve katkı sağlayan hemşerilerimizden Allah razı olsun. Burada bu kermesi düzenleyenlerde iştirak edenlerde bu hayra ortak oluyor. Bu hayır çarşısında hem alan hem de satan kazanıyor”” diye konuştu.

Boyabat Gökkuşağı Dernek Başkanı Mustafa Taştekin ise yapmış olduğu konuşmasında, “Hayır amaçlı açılan kermesin 20 Haziran tarihine kadar devam edeceğini belirterek, hayırsever kardeşlerimizin katılım ve katkılarını bekliyoruz.  İnşallah bir “HİSSE” vatandaşlarımızın, hayrına vesile olur" diye konuştu.

 

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: mustafa 17 06 2014 02:26
hayırlı bereketli olsun allah hizmetlerinizi daim etsin

1. Yorum: hayırlı olsun amaaaaaa 15 06 2014 04:34
emeği ve hizmeti geçenlerden mevlam razı olsun. hayırlı kazançlar dilerim. ancak; tam da yolun ortasına kurulan çadırlar kimseyi rahatsız etmiyor mu! sayın kaymakamım bu işe nasıl olur verdi doğrusu şaşırdım. daha bir yıl önce bir okulumuzun kermesini insanlar rahatsız oluyor diye kaldırtmıştı da....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51159


Tasarım:DtGaNi