Yayın Tarihi:16 06 2014 07:30(1656)

ERSOY: ".... göstermelik milliyetçiler bize bayrak dersi veremezler."


TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY Sinop'ta partisinin Haziran ayı olağan İl Danışma Meclisinde yapmış olduğu konuşmasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.(16 Haziran)

Lice'de meydana gelen bayrak indirme olaylı hakkında sert ifadeler kullanan ERSOY açıklamasında şunları kaydetti:


"Gezi olayları sırasında ayyıldızlı bayrağımızı yakanları alnından öpenler, PKK başta olmak üzere bir çok terör örgütünün paçavraları arasında protesto yürüyüşleri yapanlar, bayrağımıza her türlü saygısızlığın yapıldığı devletin araçlarının binaların iş yerlerinin yağmalandığı eylemleri teşvik edenlerle bunlara vagon olmayı içine sindiren göstermelik milliyetçiler bize bayrak dersi veremezler.

Densizce,alçakça ve haince tasarlanıp ortam oluşturulan bir bayrak indirme eylemini bahane ederek milletimizi tahrik edemezler.

Ülkemizin her köşesinde, Balkanlarda,Orta Asya'da, Afrika'da dünyanın 168 noktasında ay yıldızımızın en yüksek noktada Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde dalgalandırmaya 77 milyonun kardeşliği ile Büyük Türkiye'yi inşa etmeye devam edeceğiz"
dedi.




Facebook'ta Paylaş
14. Yorum: gücüne gitmesin-türk- 18 06 2014 05:38
diğerleri göstermelik milliyetçi siz gerçek milliyetçisiniz öyle mi? kendiniz de inanacaksınız neredeyse.evet gerçek milliyetçi olarak ırak'ta öldürülmekte olan türkmen ler için ne yapıyorsunuz bir anlatsanız. .yoksa öldüren ışıd a silah mı sağlanıyor paşa babalarınız tarafından onu anlatın. ..bunların hesabını nasıl vereceksiniz öbür tarafta bilmiyorum...aa pardon aynı zamanda gerçek dindardınız di mi...size bişey olmaz. ..

13. Yorum: mete 17 06 2014 21:04
milliyetçiler size sadece bayrak değil, vatan , millet, insanlık, din, edebeyiyat, tarih, coğrafya, matematik, astronomi, en önemlisi mertlik, doğruluk, dürüstlük dersi verir. kaydınızı bir yaptırın hele, size uygun bir öğretmen bulunur. hele ki boyabat'ta sizin de tanıdığınız birileri ayarlanır. saygılar

12. Yorum: erdinç 17 06 2014 06:35
siz azmışlıkta zirve yaptınız. atıp tutun bakalım nereye kadar gidecek bu sahte saltanatınız. allah her şeyi gören ve bilendir.

11. Yorum: zonk 16 06 2014 23:36
sayin vekil siz bu soylediklerinizi boyabatta kankalik yaptiginiz abilerinizin yaninda soyleyebiliyormusunuz. yoksa milletin gazinimi alıyorsunuz...

10. Yorum: boyabatlı 16 06 2014 23:21
sayın millet vekili acaba sizin milliyetçilik anlayışınız nasıl merak ediyoruz onu açıklarmısınız her şey makam mevki değildir

9. Yorum: sözde milliyetçi 16 06 2014 23:12
sizin partiniz sözde islamcilik ummetçilik kürtçülük calismalarini biraksin sn. sözde sinop mlltvekli

8. Yorum: haktan 16 06 2014 17:12
sayın vekil acaba bu basın açıklamalarını kendisi mi yapıyor yoksa danışmanları mı hazırlıyor? eğer danışmanları ise bir an önce danışmanı değiştirsin yok kendisi ise yandı gülüm keten helva.

7. Yorum: göktürk 16 06 2014 17:07
sayın ersoy "büyük türkiye"'yi inşa etmek projesi başladığında siz belki de çocuktunuz. sizin inşa etmeye devam edeceğiniz "yeni türkiye" olmasın."

6. Yorum: ders almak 16 06 2014 16:47
her beyanattan sonra tokat gibi cevaplar geliyor.vekil yine beyanat vermeye devam ediyor.ah vekil güneş balçıkla sıvanmıyor.ders alınacaksa kimin ders alacağı belli.

5. Yorum: klinik 16 06 2014 08:39
öyle anlaşılıyorki sayın vekil hastalanmış. ne diyelim allah şifa versin

4. Yorum: boyabatlı 16 06 2014 15:38
hakkirideki mitingte şerefli türk bayrağını açamayanların söz söyleme hakkı yok
ingilizlerin ektiği etnik milliyetçilik tohumunu kürtü,türkü bölmekten başka ne yaptı

3. Yorum: avnifuat 16 06 2014 15:38
türkiye'nin bazı illerinde bayrağı dalgalandıramayanlar penguenlerin yaşadığı antartikaya dikilen bayraktan bahsediyor. siz önce lice'deki bayrağı indirtmeyin gerisi bize lazım değil.

2. Yorum: avnifuat 16 06 2014 15:35
şu yazılanları eshef, hayret, şaşkınlık he hatta dışa vurulması tarifi olamayan bir şekilde okudum. sayın ersoy ve şu yazdıklarına bakarsanız nasıl bir haleti ruhiye içinde olduğu görülmekte. ersoy ve peşine takıldıklarının bayrağı seçimden seçime hatırlayıp sadece oy malzemesi yaptıklarını bilmeyen mi var? bayrak kendileri için sadece ve sadece reklam filmleri, milliyetçi oyları devşirme girişiminden öte bir şeydir. partisi her konuda olduğu gibi çin malı çakma milliyetçilik peşinde olduğundan, ideolojileri, bayrak ve vatan sevgileri de çakmadır. yörük sırtında kurban kesme derdine düşen a ve k partililerin ne hikmetse bu günlerde bayrak sevgisi her zaman olduğu gibi sembolik olarak başlamıştır. sayın vekile sormak isteriz. lice'de bayrak indirilirken neredeydi mensubu olduğu parti (?) ve yandaşları? neredeydi ermeniler bayrak yakarken? anadolu'da bir söz vardır dagasını alayıp şap şap. aynı bu açıklama o şekilde olmuş.

1. Yorum: cancan 16 06 2014 07:44
vallahi sayın vekilim siz ne derseniz deyin, bu millet geziyi de biliyor, terziyi de biliyor. yukarıdaki sözleriniz bizlere hitaben değil, ankaraya hitaben söylenmiş sözler. ancak insanlar sizlerden gerçekten doğru ve mantıklı cümleler bekliyor. bu devran böyle gitmeyecek. etrafınızda alkış tutan menfaatçileri, timurun fil hikayesindeki gibi bulamayacaksınız bir gün. ama şundan emin olun ki, iyi ya da kötü olabilir ama bu memlekete hizmet etmiş herkesi ben kucaklarım gene. bu böyle olmalı. ve bu anlayışla ilerlersek eğer, işte ben o zaman görürüm ufuktaki ışığı.. saygılarımla..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

30200


Tasarım:DtGaNi