Yayın Tarihi:17 06 2014 18:37(3024)

11 Katlılarda Danıştay Red Kararı Verdi

Samsun 2. İdare Mahkemesi'nin 18/11/2013 tarihinde vermiş olduğu kararın yürütmesinin durdurulması ve iptali isteminin, yürütmeyi durdurma ile ilgili kısmı Danıştay 6. Dairesi tarafından red edildi.

Bu durumda, temyiz süresince, konut olarak görünen işyerlerinin mühürü sökülmeyecek. 11 katlı binalarda her hangi bir inşaat faaliyeti yapılamıyacak. Bu binaların akıbeti devam eden hukuki sürecin tamamlanması ile belli olacak.

18 Kasım 2013 tarihli Samsun 2. İdare Mahkemesi Kararı

Facebook'ta Paylaş
14. Yorum: ilke 20 06 2014 06:52
sevgili bilge sanıyorum yaşın çok genç ya biz ülkücüleri tanımıyoruz yas size ülkücü diye yanlış kişileri göstermişler bunu şunun için söylüyorum biz ülkücülerle hiç bir alakası olmayan meseleye muhatap edilmememiz yapılan şahısların kendi arasındaki çıkar çatışmasıdır ülkücünün çıkar hesabı olmaz olmayacaktır olan varsa oda ülkücü değildir.

13. Yorum: misafir 19 06 2014 00:56
ortada açık bir yasal ihlal var. başta belediye yani dönemin belediye başkanı bu ruhsatı vermekle suçlu. yandaş inşaatçılara göz yumuldu.daha sonra inşaat sahipleri suçlu. gerekiyorsa yıkılsın ya da kat sayıları azaltılsın. binaların zemininin ne kadar güvenli olduğu da soru işareti. bugün ilçe gelişecek diye ilerde gerçekleşecek sorunlara felaketlere izin verilmemeli. 11 katlı 3 tane bina ilçeyi geliştirmiyor malesef, önce bunun farkında olmak lazım. gelişme dediğimiz şey ilçede iş, eğitim, sağlık olanaklarının artması bence. ben pek böyle bir değişim göremiyorum 3 tane binayla. dava edende dava etmekte gayet haklı, birilerinin halkın hakkını araması lazım.

12. Yorum: tarafsız 18 06 2014 16:25
söz vermek sözü verebilcek kişiliğe sahip olanda mevcuttur söz sana göre değil öyle şeyler yapma sen bak tutamıyorsun..cömert ailesi deyip duruyorsun yorumların dikkatimi çekiyor okuyorum hepsini fakat boyabatta olan kötü olaylarda neden senin ismin patlak veriyor sürekli anlamıyorum ( bu mahkeme olayı veya şikayet olayları değil )cömert ailesi dediğin bu sanırım

11. Yorum: ortaçarşılı enver 18 06 2014 16:09
brovo hüseyin cömert brovo.muhtelif çamur atan zat -ı muhteremlere münasip olan cevapları veriyorsunuz.iyi ki varsınız.

10. Yorum: yanlılara 18 06 2014 03:33
1. ve 6. yorumcular gerçekten siz tarafsızmışsınız.maşallah
deprem bölgesine çok yakın olan ilçemizde hem de zemini pek sağlam olmayan bir alanda yapılan bu bina için gerçekten tarafsız yazmışsın.bir de yanlı yayın demişsin kimin yanlı olduğu belli.aferin hüseyin cömerte.maşallah milletin sığ düşündüğü bir yerde sizin gibi en görüşlüleri alkışlamak gerek.

9. Yorum: hüseyin cömert 17 06 2014 23:42
bu habere yorum yazmayacağım diye kendime söz verdim.fakat görüyorum ki bazı şer odakları yine harekete geçmiş.sayın 6. tarafsız rumuzlu yorumcu...görüyorum ki tarafsız diye rumuz kullanmışsın,keşke ismini yazmaya cesaretiniz olsaydı derim.cömertler hakkında kimin elinde suç teşkil edecek bir belge varsa yetkili mercilere ulaştırmassa şerefsizdir.eğer olmayıpta burada çamur atta izi kalsın diyerek birşeyler yazmaya kalkarsa o kişi yine şerefsizdir.cömertler lafla değil belgeyle konuşur.

8. Yorum: vatan 17 06 2014 23:09
boyabatımız için hayırlısı neyse o olsun.

7. Yorum: bilge kağan 17 06 2014 22:32
ülkücü hareket yolsuzlukla yapılmıs her gücü yıkar.helal sana hüseyin reis.

6. Yorum: tarafsız 17 06 2014 22:22
sayın boyabat gazetesi 11 katlılar ile ilgili sinek oynasa haber yapıyorsunuz ya boyabatta inşaat olayı ile ilgili bi bu olay mı var merak ettim doğrusu yada sizin yancılarınızın hoşuna gideceği için sadece bu olayla mı ilgili haberler yapıyorsunuz yancınızın davalık inşaat arsa vb.. olayı yok mu ? sanırım ne demek istediğimi anladınız...olaya her iki yönden bakmanızı tavsiye ederim..herkes nelerin ne olduğunu bildiği için olayı uzun uzun anlatıp kendimi de yormak istemiyorum benden size tavsiye yancı ve taraf olmaktan vazgeçmeniz ve birde yorumumu paylaşırsanız sevinirm iyi günler

5. Yorum: yorum 17 06 2014 22:13
az olsun kalabalık olmasın kimse gelmesin değil,adaletli olsun şehrimizin çehresi bozulmasın,bir boyabatlı olarak imarımız düzgün olsun.zenginlere rant sağlayacak diye diye ucube gibi binalar yapılmasın memleketimize

4. Yorum: halk tanesi 17 06 2014 22:11
1. yorumcu saçmalamışsın. konuyla söylediklerinin hiç bir alakası yok. ağzınıza pelesenk olmuş az olalım kimse gelmesin demiyor boyabatlılar. ister herşeyiyle büyüyüp gelişmeyi nüfusun artmasını göç vermemeyi aksine göç alan konuma gelmeyi. asıl böyle şeylerin takip edilip haber yapılması fikir alış verişinde bulunulması gerekir.tabi ki kimse istemez bu şekilde olmasaydı o kararların alınıp uygulama aşamasına gelmeden tartışılsaydı ama olmuyor işte.hayırlısı olsun.

3. Yorum: cancan 17 06 2014 21:53
1 nolu yorumu yapan arkadaşım. yazdıklarından kendin bir şey anlıyorsan helal olsun vs vs... bu konudaki fikrimi söyleyecek olursam; bu 11 katlı binaların akıbeti ak partinin açılım sürecini bile öte geçti. it ürür kervan yürür diyorum. hüseyin cömert bey bu konuda bir uğraş veriyor olsa da. bu memleketin kanunlarıyla bir yol alınmaz. mahkeme şunu dedi, yargıtay bunu dedi, danıştay red dedi vs vs. adalet dağıtan kurumlar adaletsizlik içinde boğuluyor. olan gene vatandaşıma oluyor.

2. Yorum: çarşakdan 17 06 2014 20:19
11 katlıların akıbeti nolcak acaba.hadi hayırlısı.

1. Yorum: sen bilirsin 17 06 2014 19:11
haber kalmadıda bunlarımı yayınlıyorsunuz millete kin ve nerfet duygusu aşılamanın bir faydası kimseye olmaz ve böyle sığ düşüncelerin olduğu müddetce memleketin çehresi değişmez tipik sinop mantığı az olalım kimse memlekete gelmesin kalabalık olmasın rahat yaşayalım vs.vs.vs.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

75571


Tasarım:DtGaNi