Yayın Tarihi:18 06 2014 03:11(2072)

"Gençlik Kampları" projesinin sonuçları açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu ücretsiz "Gençlik Kampları" projesinin sonuçları açıklandı.

Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Merkezinde "Gençlik Kamplarına" başvuruda bulunan öğrencilerimiz sonuçları buradan öğrenebileceği gibi Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilgili  http://genclikkamplari.gsb.gov.tr/ adresinden de sonuçları takip edebilirler.

-GENÇLİK KAMPLARINA KATILMAYA HAK KAZANANLAR İÇİN ÖNEMLİ DUYURU!

Gençlik kamplarına katılmaya hak kazananların, kesin kayıt yaptırmak için başvuru sonuç belgesini kamp döneminin en geç 7 gün öncesinden bulunduğu il veya ilçedeki Gençlik Merkezlerine getirerek onaylatması gerekmektedir. Onaylatılmak üzere başvuru sonuç belgesinden iki nüsha çıktı alınarak Gençlik Merkezine götürülecektir. Kampçı adayının 18 yaşından küçük olması halinde formda velisinin imzasının bulunması zorunludur. Ayrıca aile geliri 0-1000 TL arasında olanların maaş bordrosunu,takdir belgesi olanların takdir belgelerini ve nüfus cüzdanlarını yanlarında getirmeleri önemle rica olunur.

-TÜRKİYE GENELİ 138 BİN BAŞVURU

Gençlik kamplarımız için ülke genelinde 138 bin genç başvuruda bulundu. Yoğun ilginize teşekkür ederiz. Kamplara katılmaya hak kazanan tüm gençlerimizi Boyabat Gençlik Merkezleri olarak tebrik ediyoruz.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

18723


Tasarım:DtGaNi