Yayın Tarihi:18 06 2014 05:35(1640)

Konferansa Davet

18 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 17:00'de Erenlik Düğün Salonunda Sinop Alternatif Şifa Evi'nin düzenlediği İslam Tıbbı-Hacamat Tedavisi-Sülük Tedavisi konulu konferansa tüm halkımız davetlidir.

(GİRİŞ ÜCRETSİZDİR)
Konuşmacı:Elmas AKSAKAL ÇULHA
Sinop Alternatif Şifa Evi
Kupa Terapisti

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: cancan 18 06 2014 09:48
ortalık kan ağlıyorken, bir tarafımız hunharca her gün katlediliyorken, ortadoğuda olup bitenleri görerek sus pus içinde duruyor iken siz ne hacamat tedavisi ya da sülük tedavisinden bahsediyorsunuz arkadaş.. tedavisini biliyorsanız devletin başındaki sülükleri temizleyin bari. 1 rabia kadar değeri yokmu o kadar öldürülen ve kaçırılan türkmenlerin. nerde bu devletin gücü.. nerde bop eşbaşkanımız..iyice koyun oldunuz. ne idüğü belirsiz birileri çıkıyo ne devletimizi takıyo ne askerimizi. siz ise çıkmışsınız eften püften işlerle uğraşıyosunuz. ortalık kermesten, tarikattan geçilmiyo ya.. neye ya da kime hizmet ediyor bunlar. lanet olsun müslümanız diyen sahtekarlara yaa... bu ne biçim memleket.. bu ne biçim milletttttt


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

68648


Tasarım:DtGaNi