Yayın Tarihi:19 06 2014 18:04(1912)

Sinop SGK’dan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Bilgilendirme Toplantısı

Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından 18 Haziran 2014 günü Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkan ve yöneticilerine odanın konferans salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Oda başkanı Ali Fevzi TÜTÜNCÜ’nün açılış konuşması ile başlayan bilgilendirme toplantısında; İl Müdür Yardımcısı Osman TAŞKIN ve Eğitim Hizmetleri ve Kadim Servisleri Şefi Murat GÜMÜŞSOY tarafından başta 4/1-b sigortalılığı olmak üzere sigortalılık kavramı, Bağ-Kur’un dünü bugünü, sağlık-emeklilik hakları, GSS kapsamları, doğum borçlanması, isteğe bağlı sigortalılık ve kayıt dışı istihdamla mücadele alanlarında bilgilendirmede bulunuldu.

İl Müdürlüğü şeflerinden Bekir KURUEL’in de 4/1-b alanındaki soruları cevaplandırdığı faaliyet Sinop’lu esnafın alışılagelmiş güleryüzü ve Kurumumuza olan ilgisiyle dost meclisindeki bir sohbet tadında geçti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387342


Tasarım:DtGaNi