Yayın Tarihi:20 06 2014 16:33(1531)

Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü AB Projesi Kapsamında Misafirlerini Ağırladı

Avrupa Birliği finansmanı ile Sinop İl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan (Daha İyi bir Avrupa’nın İnşasında Engelli Çocuklara Yönelik Aile İçi Şiddetin Önlenmesi Projesi – (New Approaches for Prevention of Domestic Violence Against Disabled Children for developing a Better Social Europe) isimli Grundtvig Öğrenme Ortaklığı projesinin son toplantısı İtalya, İngiltere ve Almanya’dan İlimize gelen 16 kişilik proje ekibi ile birlikte Sinop’ta gerçekleştirildi. Engellilere yönelik aile içi şiddetin önlenmesi amaçlı engellilerle çalışan uzmanlara yönelik bir manuelin hazırlanmasının hedeflendiği proje toplantısının ilk gününde engelli aileleri ve uzmanlara yönelik bir seminer gerçekleştirildi. Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT konuşmacı olarak katıldığı seminerde Aile Bakanlığı İl Müdür yardımcısı Murat ŞENOĞLU da bir konuşma yaptı. Engellilere yönelik şiddetin tespiti ile ilgili birer sunum da Ayşenur BOZKURT ve Alptuğ ÇALIK tarafından gerçekleştirildi. Öğleden sonraki oturumu ise Zinos otelde gerçekleştirildi. Projenin final çıktıları hakkında nihai görev paylaşımı ortaklar arasında gerçekleştirildi. Toplantının ikinci gününde ise Sinop Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaret edilerek kurum temsilcisi Berrin Gürleyen ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

54782


Tasarım:DtGaNi