Yayın Tarihi:25 06 2014 16:56(2245)

 

Başkan Çakıcı’ya veda ziyareti

Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Tufan Taşmertek, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Adana ili Kozan ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan ve Aydın ili Söke ilçesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Boyabat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Tufan Taşmertek, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya veda ziyaretinde bulundular.

Yeni görev yerlerine tayin olan Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Tufan Taşmertek Başkan Çakıcı’yı ziyaretleri esnasında yapmış oldukları açıklamalarında: "Boyabat halkı son derece samimi ve sevecen, aynı zaman da kanun ve nizamlara riayet eden bir yapıya sahip, bu yüzden  Boyabat’ın bizler için ayrı bir önemi var. Boyabat’tan ayrılırken herkesten memnun ayrılıyoruz. Siz değerli Belediye Başkanımızın nezdinde bütün Boyabat halkından helallik diliyoruz. Bizler hakkımızı helal ediyoruz. Sevginizden, saygınızdan, nezaketinizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz” şeklinde oldu.

Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan’a ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Tufan Taşmertek’te yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı “Hepimiz sonuçta kamu hizmeti yapıyoruz. Sizler görevleriniz gereği ülkemizin daha birçok değişik bölgelerinde hizmetler vereceksiniz. Adaletin savunucuları olacaksınız. Sizlere ilçemize vermiş olduğunuz hizmetler için teşekkür ediyor yeni görev yerlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

 

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: mahalleli 25 06 2014 23:48
çakıroğlu mah geliyorsunuz iyi güzelde birde o üstünden gectiğiniz yola baktınızmıı yağmur yağdıgızaman yoldiye bişe kalmuyorr bu yüzdenmii sectik senii başşkannnnn

1. Yorum: sayın başkan 25 06 2014 20:10
matbaa nin olduğu ara cadde giriste araçlar daha geçen gün atılan tümsek yüzünden altlarıni vuruyorlar. mobilya mağazası önüne atılan manasiz beton suyun matbaa önünde birikmesine neden oluyor. sonrada tepeleme toprak yigma aile belediyecilik yapılmaya calisiliyor. oradaki bu betonlar neye göre atıldı kim attirdi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

396806


Tasarım:DtGaNi