Yayın Tarihi:25 06 2014 23:56(2097)

 

Başkan Çakıcı:
Hakk karşısında da Halk karşısında da alnımız AK

Uluslar arası SMARTCOOMUNİTY JAPAN 2014 Fuarına katılmak üzere Japonya’nın Başkenti Tokyo’ya giden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ilçemize döndü.

18/24 Haziran tarihleri arasında, Uluslar arası SMARTCOOMUNİTY JAPAN 2014 Fuarına katılan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı: “ Bu gün ülkemizde başarı sağlamış birçok kişi ve şirket, kariyer ve hizmet yolunda kalite ve verimlerini artırabilmek adına ülkemiz ve uluslararası çapta düzenlenen fuar ve etkinliklere katılmaktadır. Çünkü yurt dışı tecrübesi insanları başarıya bir adım daha yaklaştırmaktadır” diye konuştu.

İlçelerin gelişmesi ve kalkınmalarının bu tür fuar ve etkinliklerden elde edilen kazanımların uygulanmasına bağlı olduğunu ifade eden Başkan Çakıcı: Elektrik Teknolojileri, Katı Atık Üretimi ve Ayrıştırmanın yanı sıra, Atık Su Arıtma Tesisleri ve TUKUBA Üniversitesine ait Tekno Kentte yapmış olduğumuz incelemeler, bizlerin bilgi haznesinin genişlemesine vesile olurken, bütün belediye başkanları bulundukları konum itibariyle bu yoldan geçmek zorunda. Çünkü deneyimleri geliştirmek, farklı kültürlerle çalışmak, sosyal yaşamda verimi ve hizmeti artırmak gibi konularda bizlere büyük deneyimler kazandırıyor” dedi.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat gündemini meşgul eden ve dedikodudan ileriye gitmediğini vurguladığı yurtdışı gezilerinin belediyeye büyük külfet getirdiği eleştirilerine yönelik olarak da, yaptığı yurt dışı gezilerinin maliyetlerinin tamamının kendi cebinden karşılandığını, Belediye Başkanlığı bütçesinden tek bir kuruş dahi çıkmadığını ifade etti.

Hakk karşısında da Halk karşısında da alnımız AK

Başkan Çakıcı: "Vatandaşlarımız üzerinde şahsımın Belediye Başkanı olduktan sonra yurt dışı gezilerine katıldığım gibi bir algı oluşturulmak isteniyor. Beni tanıyanlar bilir. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmadan önce de birçok yabancı ülkeye gitmişliğim vardır. Bu konuyu da bu vesile ile belirtmek isterim. Bizler hiçbir zaman yetimin hakkını yemedik ve yedirmedik, Rabbimize sonsuz şükürler olsun Hakk karşısında da Halk karşısında da alnımız ak. Belediyenin malına zerre miktarı halellik gelmeyecek, hiç kimsenin zerre miktarı şüphesi olmasın” diyerek, hakkında konuşulanlara açıklık getirdi.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: inandık 27 06 2014 22:09
inandık başkan yedik. belediyeden tek kuruş çıkmamıştır. ak oglu akız biz.

4. Yorum: hesabını sorarlar 27 06 2014 15:13
sayın başkanım ne oldu gene hak karsında halk karşısında .fitne gene iş başındamı yoksa bazıları iş mi bulamıyor yoksa adamın evinde aynamı yok herkez kendine baksın sen hizmetlerine devam et biz senin babanı değil dedeni biliyoruz .tabiki bunlar olacakta ama hiç değilse bir iki sene bari geçsin ne çabuk bu çamur atmak allah cc hesabını sorar be allahtan korkmazlar . allah senin yardımcın olsun .

3. Yorum: seçmen 26 06 2014 19:30
sn başkanım sizden en ufak bir şüphe olmaz yakınınızdakiler ve göreve getirdikleriniz sana çok zarar verecek daha önceki dönemlerde olduğu gibi birde şu çamlıca mah bi sahip çıkın bazı yollar köy yollarından beter küçük bir park var işler acısı seni seven ve destek veren parti gönüldaşı başarılar

2. Yorum: sorular ve cevaplar 26 06 2014 03:02
sayın başkanım eski otogar ile matbaa arasındaki ara sokak atılan beton yüzünden sular apartmanın önüne doluyor . su birikmesin diye nerede ise 30 cm toprak atıldı ve tümsek yapıldı buraya giren arabalarin altları vuruyor. daha geçen ay tümsek yapilmayacak modern engeller yapıyoruz dediniz ama halen tümsek yapılıyor. sizden ricamız bu ara sokağa beton üzerinden suların dereye akacağı akarlar yapmanız ve mobilya mağazasının önüne girişteki toprak tumsegi kaldırtmaniz. teşekkürler

1. Yorum: vatandaş 26 06 2014 00:45
biz neyin ne olduğunu biliyoruz başkanım gıybet yapanlar iftira atanlar her zaman olurlar araştırmadan konuşanlarda o yüzden sen başın dik yürü bizler arkandayız


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

395307


Tasarım:DtGaNi