Yayın Tarihi:26 06 2014 17:34(2535)

Aşağı Seyricekliler'in Yeni Evleri Konteynır


Yangın sonrasında geçen 3 haftalık süre içerisinde yangının izleri tamamen silinmiş olup, yangın alanındaki hafriyat çalışmaları ve çevre düzenlemelerinin hızlı bir şekilde tamamlanarak yeni inşa edilerek konutlar hazır hale getirilmiştir.

Köyde ikamet edip evleri yanan 4 aile konteyner evlere yerleştirilerek elektrik, su, kanalizasyon bağlantıları tamamlanmış olup akabinde normal bir evde bulunması gereken eşya, araç, gereçlerin tamamı Kaymakamlığımız tarafından temin edilerek ailelere teslim edilmiştir.

İlçe Özel İdare Müdürü Kenan Esen yaptığı açıklamada

" Aşağı seyricek Köyü'nde çıkan yangın akabinde başta Milletveilimiz, Valimiz, Kaymakamımız, Genel Sekreterimizin çalışmaları ve yönlendirmeleri doğrultusunda İlçe Özel İdare Bakım Evimiz fedakar çalışmalarıyla köyün harfiyat kaldırma çalışmaları kısa sürede tamamlandı. Yol çalışmalarıyla birlikte konteynerler hızlı bir şekilde köye nakledildi. Ailelerimizin oturabilecekleri duruma getirildi. Ailelerimizin her türlü ihtiyaçlarının karşılanabileceği tüm ev eşyaları temin edildi. Muhtarlık çalışmaları için de ayrı bir konteyner yerleştirerek hizmetlerinin  aksamadan yürütülmesini sağladık. Elbetteki bu geçici bir çözüm, devletimiz bütün yanan evlerin sahiplerini memnun edecek çözümleri kendilerine sunacaktır. Şu an yangın alanını inşaat yapımına hazır hale getiriyoruz.

Bu işlerin kısa sürede yapılmasında başta Kaymakamımız olmak üzere, kendilerinin iş takibi neticesinde başarılı çalışmalarından dolayı Boyabat İlçe Özel İdare Bakım Evi çalışanlarına üstün gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

Haber: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50572


Tasarım:DtGaNi