Yayın Tarihi:27 06 2014 01:51(2549)

 

Başkan Çakıcı Kent Konseyi
Başkanlığına seçildi

Boyabat Kent Konseyi Genel Kurulunu yaptı. Genel Kurulda yapılan oylamada Kent Konseyi Başkanlığına, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı seçildi.

Şafak Düğün Salonunda gerçekleştirilen Kent Konseyi toplantısına Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, kamu kurumu temsilcileri, üniversite, vakıflardan, meslek odalarından, muhtarlardan, sendikalardan ve sivil toplum örgütlerinden çok sayıda katılım oldu.

Divan Heyeti Başkanlığını Av. Hüseyin Çelik’in yaptığı toplantıda, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı yapılan oylama sonucu Boyabat Kent Konseyi Başkanlığına seçildi.

Başkan Çakıcı yapmış olduğu konuşmasında, "katılımcılara teşekkür ediyorum. Kent Konseyimizin görevi, yerel yönetimlerde karar alma sürecinde halkın katılımını sağlamak, ilçemizin sorunlarını el ele omuz omuza vererek çözmek olarak algılanmalıdır. Oluşturulan yeni Kent Konseyinin ilçenin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek adına, dayanışma içerisinde çalışacağından hiç şüphem yok. Benimle birlikte yönetim kurulu üyeliğinde görev alan arkadaşlarımı da kutluyorum, yapacağımız çalışmalar şimdiden ilçemize hayırlı olsun. İnşallah yapmış olduğumuz bu toplantımız, önümüzdeki beş yıl içinde yapacağımız güzel hizmetlerin ilk adımını atmamıza vesile olur” diye konuştu.

Yapılan toplantı sonrasında Boyabat Kent Konseyi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.
Boyabat Kent Konseyi Başkanlığına Belediye Başkanı Şefik Çakıcı
Üyeler:
Mahmut Çelebi, Niyazi Öztürk, Suat Elmacı, Bekir İnebeyli, Kenan Esen, Ferhat Yıldız, Soner Gökgöz, Metin Gökmen, Mustafa Açıkgöz, Murat Yükselecek, Mustafa Özvatan.

 

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: iss 30 06 2014 21:22
büyük şehir kanunlarında belediye bşk.ları kent konsey başk. yapamaz maddesi var.normal de ilçelerde yok ama başkanın bu konseyde aday olmaması daha iyi olurdu fikrindeyim.

8. Yorum: ismail selçuk sarıçam 30 06 2014 21:20
çakıroğluna yol isteyen arkadaş adını neden gizlemek gerekliliği duydun.ben o mevkiide oturan biri olarak yolları güzel buluyorum.

7. Yorum: yenimaleli niyazi 29 06 2014 03:16
demekki çakıcıda karar kılınmış.ne diyelim hayırlı olsun.

6. Yorum: akyörük köyü derneği m.öz ... 27 06 2014 20:19
hayırlı olsun başkanım ve tüm üyelere başarılar.

5. Yorum: dış ses 27 06 2014 18:40
sayın başkanım bu kadar güzel toplantının arkasındaki sandalyelerin yere indirilmemesi bu toplantıya oradaki arkadaşların olsada olur olmasada gibi olmuş neden oradaki arkadaşlar o sandalyeleri indirmez birşeymi ima edildi acaba bu konulara dikkat edilirse sevinirim selam iyi çalışmalar.

4. Yorum: aynı tas aynı hamam 27 06 2014 14:15
olmuyor olmayacak. mehmet ermiş hiç olmazsa geldiğin de bir şeyler yapmıştı. çakıcı tam bir fiyasko. bana çakıcıya oy verdirenlerden öbür dünyada şikayetçiyim.

3. Yorum: boyabatlı 27 06 2014 06:04
güzel bir yönetim olmuş başkanım umarım etin çalışırsın...

2. Yorum: ayşe 27 06 2014 02:33
güzel

1. Yorum: mahalleli 27 06 2014 02:25
çakıroğlu mah.yollarıdiyorum başkanımm


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

67363


Tasarım:DtGaNi