Yayın Tarihi:27 06 2014 08:36(2382)


İl Milli Eğitim Müdürü Değişti

Yaklaşık 3 yıldır Sinop'ta görev yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt'un tayini çıktı. Bakanlık bünyesine alınan Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan’ın yerine ise Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt getirildi. Sinop Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ise Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş getirildi. Kahramanmaraş'a atanan M. Emin Akkurt veda ziyaretlerine başladı...



vitrinhaber. com



Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: eğitimci 28 06 2014 06:12
10 yıldır çöküşte olan eğitim sisteminin daha da berbat olacağı günler çok yakındır.bekleyin görün.kendilerinin dahi aklının ermediği bir sistem (parti ve çalana)yakın olan model allah sonumuzu hayır etsin.

2. Yorum: eğitimin içeriği ne? 27 06 2014 17:57
artık milli eğitim değil,akp eğitim sistemi demek yanlış olmaz sanırım! tüm eğitim birimlerindeki yöneticilerin görevleri, bir süre önce yasa uyarınca görevlerine son verilmişti! her halde yeni atanacak olanların kimler olacağını söylemek için kahin olmaya gerek yok! yönetici olmak için istekli olanlarında hangi eğitim sendikasına üye olmaları gerektiğini de söylemeye gerek var mıdır! hani ayrımcılık yoktu! hani hiç kimseyi ötekileştirmiyor dunuz! esas önemli olan "eğitimin içeriği" ne? nasıl bir eğitim verilerek genç nesli bir düşünce etrafında şekillendirmek! akıl ve bilim ışığında mı?yoksa biat eden, kendilerine bu doğrudur denilerek ezberletilen kimi bilgileri dikta edilerek verilen eğitim sistemi mi? çocuklar ne çocukluklarını yaşayabiliyor, nede kendi düşüncelerine,hayallerine
göre bir plan yapıp ona göre yönlerini çizebiliyorlar! çağdaş nesiller böyle mi yetişiyor muş!!!

1. Yorum: çoraklu 27 06 2014 17:07
hayırlı olsun.gidenede yeni gelenede başarılar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

86872


Tasarım:DtGaNi