Yayın Tarihi:27 06 2014 08:49(3053)


Ambulans Helikopter İle Samsuna Sevk Edildi

Boyabat'ta doğum sonrası aşırı miktarda kan kaybeden 18 yaşındaki (Ö. I.) kadının kanaması artınca hava ambulansı ile Samsun'a sevk edildi.Çağrılan Sağlık Bakanlığı hava ambulansı ile Samsun'a sevk edilen genç kadının aşırı derecede kan kaybettiği ve hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.




Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: cancan 29 06 2014 02:05
sevgili gazete.. tamam haber haberdir. ancak hastanın şu anki durumunu da öğrenip, buradan tekrardan bir bilgi daha vermeniz sizce habercilik değil mi.. o zaman ortaya şu çıkıyor,, burada haber yapılan asıl şeyin; hasta değil, hastayı götürmek için gelen hava ambulansının olduğu ortaya çıkıyor..bazı ağır yaralı trafik kazalarında da bu eksiği görüyorum ben.. kazanın olduğu gün, bu olay haber yapılıyor ve ağır yaralı olan kişinin hastaneye kaldırıldığı beyan ediliyor ve ertesi gün unutuluyor bu.. sizler basın olarak; 3 gün önce haber yaptığınız kazadan ağır yaralı olarak çıkan ve hastaneye kaldırılan kişinin şimdiki sağlık durumunun ne olduğu hakkında da bilgi vermelisiniz. mesleğinizde devamlılık ve istikrara dikkat etmenizi diliyor ve saygılar sunuyorum..cancan...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

65030


Tasarım:DtGaNi