Yayın Tarihi:27 06 2014 23:06(3344)

 

Online Fatura Ödeme için ilk adım

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Online Fatura Ödeme merkezinin ilk adımı olan kredi kartı ile borç ödeme sisteminin 30 Haziran Pazartesi gününden itibaren faaliyete geçirileceğini söyledi.

Başkan Çakıcı seçim öncesi vaat ettiği yeni dönem projelerinden Online Fatura Ödeme merkezinin ilk aşaması olarak kredi kartı ile fatura ödeme uygulamasına 30 Haziran Pazartesi gününden itibaren geçileceğini söyledi.

Fatura ödemelerinizi kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Bunun sonucu olarak hem bizlerin hem de hem de hemşerilerimizin yüzü gülüyor, dedi.

Kredi kartı ile borç ödeme sisteminin faaliyete geçmesi ile birlikte Boyabat Belediyesinde bir ilke imza atacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı "aynı zamanda vatandaşlarımızın geçmiş dönemlere ait birikmiş su, emlak ve çevre temizlik borçları var. Hemşerilerimizden gelen talepler doğrultusunda mağduriyetlerinin giderilmesi için ve birikmiş borçların tahsili konusunda kredi kartına taksitlendirme kolaylığı sağlayacağız. Bizim amacımız kredi kartıyla: su, emlak ve çevre temizlik vergi tahsilâtını kolaylaştırmak. Yapmış olduğumuz çalışmalar ile hem hemşerilerimizin işlerinde kolaylık hem de yüzlerinde mutluluk olsun istiyoruz” diye konuştu.

 

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: projeye bak 28 06 2014 21:21
aman allahim projeye bak. komedi. bakkal amca nin 15 sene evvel dükkanına koyduğu kredi kartı koskoca belediye de başkan tarafından proje başlangıcı diye lanse ediliyor. ışte vizyon ışte başkan ışte belediyecilik. başka soze gerek yok.

3. Yorum: ? 28 06 2014 04:03
benim borcum olsunda belediyeye borcum olsun çünkü belediye kredi kartından daha az faiz işletiyor bu bir gerçek... kredi kartı ile ödeyipte niye bankalarla sıkıntıya gireyim ki? ödemeyeceksem belediyede borcum kalsın... ancak internetten vezneye uğramadan evden bilgisayar başından bir ödeme sistemi yapılıyor ise bu faydalıdır...

2. Yorum: yeşil 28 06 2014 03:14
başkanım tebrikler.40 prejeden birine bunu saysan yeri vardır.

1. Yorum: jonturk 28 06 2014 01:33
boyabat herşey için çok geç kaldı, şimdi yenilik diye sunulan şeyler aslında yıllar önce hayat bulmuş olmalıydı.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

66712


Tasarım:DtGaNi