Yayın Tarihi:28 06 2014 04:40(1660)

Çözüm Paketi Ne Getirecek? - ERSOY A Habere Konuştu

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY Çarşamba günü İçişleri Komisyonunda görüşülmesi planlanan ve kamuoyunda "Çözüm Paketi" olarak bilinen tasarı hakkında A Haber'e değerledirmelerde bulundu.



TIKLA İZLE VİDEO

<>



  |yns hc|



Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: üç hilal 01 07 2014 02:00
vekil ne yapsın? işte sen içişleri komisyon başkanısın demişler altınada kırmızı plakalı bir araba eee bu kadar makam ve mevkinin birde bedeli olmalı inansanda-inanmasanda eline tutuşturulan kağıtta ne yazıyorsa okumak ve savunmak zorundasın eski bir ülkücünün pkk.yı övmesi ve çözüm sürecinin ne kadar faydalı olduğunu anlatması gerekir.. ee makam ve mevkinin bir bedeli olmalı ama o bedel-sizin canınız olsun-sizin malınız olsun-sizin çocuklarınız olsun ama asla ve asla ecdad kanıyla sulanmış vatan toprağı olmasın ey vekil. yoksa bunun bedelini ne sen-ne senin ağbaban-nede senin eline o kağıdı tutuşturanlar ödeyemez. aklını başına devşir..çözüm sürecini anlatmak hele birde boyabatta sana mı kaldı? bunun çözüm süreci değil-bölünme ve yıkım süreci olduğunu 3-5 yaşındaki bebekler bile anladıda sizler anlayamadınız.

9. Yorum: yasin çetin 30 06 2014 15:08
vekilin eline birileri bir metin tutuşturuyor o da çıkıp okuyor. içler acısı durumuna biz de buradan hep gülüp hem üzülüyoruz. acaba vekilin kendi görüşleri var mı? ilkokul müsameresine çıkmış halde elinde bir kağıt acıyorum gerçekten kendisine.

8. Yorum: üç hilal 30 06 2014 08:43
işte akp.ye en güzel cevap yörükler ve türkmenlerden:
bu ülkeyi yönetenler de eşkıya ile pazarlık olmayacağını belleyip, pazarlık yapmasınlar. ben bu milletin aslıyım. 'senin vatanını bölebilir miyim, bir tek çakıl taşı verebilir miyim?' diye gelip bana soracaklar. yörükler dağlarda toplanmaya, çoban ateşlerini yakmaya başladılar
bu ülkede kendini yönetici sananlar da, bebek katilleri de o zaman kendilerine kaçacak delik ararlar. yörüğü-türkmen'i ayağa kalkarsa, çekiç ali'nin 'hepimiz gırılırık da yurdumuzu vermek, silahına güvenenler nice oldu' dediği gibi bu millet çanakkale'de, kocatepe'de silahına güvenenleri ne hale soktuğunu bu dünya tarihi bilir. ey bu ülkeyi yönetenler! vallahi bu tarihi yeniden yazarız. duyun! aklınızı başınıza toplayın! bu ülkenin bir karış toprağını vermeye kalkanlar, bu ülkeden türklüğü silmeye kalkanlar, kamu kurumlarından t.c ibaresini kaldırmaya kalkanlar; aklınızı başınıza toplayın! yemin ediyorum bir gecede ankara'da oluruz!"

7. Yorum: cırpın 29 06 2014 17:03
cıbır cıbır çırpınıyorsunuz. cemaati bıraktınız simdi kendinize yeni bir kanla buldunuz. mutlak sonunuz çok yakın. savaşa savaşa çekiliyorsunuz. bu son donemde çıkan yasaları mantık kabul etmiyor. tüm kazanımları heba ettiniz. allah daha fazlasına müsade etmesin inşallah.

6. Yorum: tarihenot 28 06 2014 21:33
bu yasayı savunma görevinin size v erilmesi bizi üzdü sayın vekilim o ayrıda.sayın vekilimiz size açık ve net soru ve tarihe not için açık cevap bekliyoruz.bdpkk partisi eşşekbaşları pardon eşbaşları ve vekilleri bu ara alanlarda halka hitap ederken özalan ''önümüz yaz veya önümüz seçimlerde bu meydanlarda aranızda olacak sizinle olacak'' diyorlar.bizde size soruyoruz bu bahsettiğiniz yasa bebek katili ermeni piçi apo takma isimli artin agopyan ı dışarı çıkaracak mı.çıkarmayacaksa bunu kamuoyu önünde deklere edebilirmsiniz.apo önümüz senede sonrada içerde kalacak sözü verebiliyormusunuz.cevabı
nızla yüreğimiz soğutun sayın vekilim

5. Yorum: neyin çözüm süreci... 28 06 2014 18:03
ülkeyi otuz yıl boyunca kan gölüne çevirmiş,terör estirmiş kırk bin kişinin katili,bebek katili diye adlandırılan ve yaptıklarının cezasını hapiste çeken kişinin, artık bir lider,bir önder kişi olarak tanınmasının,karşısında sayın denilerek düşüncelerinin önemli olduğu,müebbet hapis cezası,hücre cezası,oda cezası,ve sonunda da ev cezası olarak ve sonunda da af olunarak bir kürt devletinin lideri olarak devletinin başına geçmesi için verilen uğraştır desek doğruluk payı yok mudur! çözüm sürecinin neresinden bakarsanız bakın okun ucu hep bu noktayı göstermiyor mu? ne demişti bir hdp m.vekili!" gelecek yıl bu meydanlarda öcalan sizlerle olacak" bilmem daha açık bir izaha gerek var mı? o bölgelerde yaşayan halkımız ise yine açlık,yokluk,yoksulluk içinde yaşamını devam ettirmeyecek mi? yoksa kürt devleti kurulunca yaşam şartları hemen değişecek mi? daha refah bir hayat mı onları bekliyor! ah keşke diyebilsek hep beraber ülke olarak katkı versek!

4. Yorum: avnifuat 28 06 2014 17:51
her şeyden önce çözüm değil yıkım paketi. yıkım paketi bölünmeyi, ayrışmayı, çözülmeyi, fitneyi fesadı getirmekte ve getirmeye de devam edecek. bin yıllık kardeşliğe sokulmuş zehirli bir yılandan başka bir şey değildir. büyük ortadoğu projesine ve dolayısıyla abd ve israile uşaklıktır. kimseyi kandırmayın.

3. Yorum: halk 28 06 2014 15:29
ne mi getirecek. pkk ya yaptıklarını unuttuk. tüm vatan hayinleriniz gelsin. siyaset yapsınlar, iş verelim felan filan.
apo ne dediyse onu yapıyorlar. ortada bir müzakere yok. bu çok iyi bilinmeli. bu yasa akp bin son demlerini yaşadığı bu günlerde. tüm akp mensuplarına, vatan hayinleri ile görüşüp, ülkeyi bölünme noktasına sıkıntıya soktukları için yargılanma zırhı verdi. olan bu! tanımıyoruz bu kararları

2. Yorum: boyabatli 28 06 2014 07:47
sizin her paketinizin altinda akp yi ve yandaslarini koruma çıkar paketidir acilim paketi çözüm paketi yol haritası bilmem ne su imralida yatan serefsizi dışarı cikartip meclise de sokup biyerleriniz göğe erse murafniza ereceksonizde allah bu millete sabır versin bakslim sonunuz nasl olacak akp bitince sizi ozamn gorecez ogunlere erersek allah sizin islah etsin

1. Yorum: ne getirir 28 06 2014 05:17
getirse getirse kürdistan getirir. cümle müslimine hayırlı olsun.kürt kardeşlerimizden bir devleti mi esirgeyeceğiz.herkes gibi bir devletlerinin olması onlarında hakkıdır. hakkı teslim etmek lazım. çözüm paketinin amacı da budur. ne yani önder abdulah öcalan zindanda mı çürüsün.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384402


Tasarım:DtGaNi