Yayın Tarihi:28 06 2014 19:55(1433)

AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, Ramazan Ayı Mesajı

On bir ayın sultanı olan ve ilk günleri rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennem ateşinden kurtulduğumuz, Ramazan-ı Şerif ayına ermenin mutluluğunu ve huzurunu en kalbi duygularımla sizlerle paylaşıyorum. “Mağfiret” Allah'ın, kullarının işlediği suç ve günahları örtüp affetmesi, bağışlaması anlamına gelmektedir. Tüm İslam âleminin bu eşi benzeri bulunmaz fırsatı değerlendirip, birlik ve beraberlik içerisinde paylaşarak, bin aydan daha hayırlı Kadir gecesine ermeyi cenabı haktan niyaz ediyorum.

Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayı, tutulan orucuyla, akşamları iftarıyla, verilen fitre ve zekâtıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla Ramazan, ayların en bereketlisidir. Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir. Bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli hemşerilerimin, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek ihtiyaç sahipleri gerekli yardımları yapacaklarını ve bu mübarek aydan istifade edeceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm halkımızın ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyor esenlikler diliyorum.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: gerçekler 30 06 2014 09:00
saydıkları özelliklerin hiç biri bir akp.lide olmayan sıfatlar. bırakın partalıda sinop ve ilçelerinde yaşayan devlet memurları öğle namazlarına ve cuma namazına gidemiyor. valinizin uyguladığı mesai saatleri sayesinde . bir valiye bile söz geçiremiyorsanız ne işe yararsınız. sinop hariç bir çok ilde mesai saatleri 08.30-12.30--13.30-17.30 iken sinoptaki memurlar sayenizde öğlen namazını camide kılamıyor. cuma namazınada gidemiyor. senin anlattıklarını bu millet çok duydu..artık atıp tutmayı bırakın. hep kendiniz için çalışıyor çabalıyorsunuz birazda milleti düşünün.

1. Yorum: zulümabadolmaz 28 06 2014 21:42
bir ak partili olarak rahatsız olduğum konuyu iletmek istiyorum.ne kaynaşması ne birlik beraberliği sayın başkan.boyabatta size oy vermedi diye ramazan ayı başlarken kaç esnafın defteri maliye tarafından incelemeye alındı biliyormusunuz.devlet bunu her zaman yapabilir haksız bişey yaptıysada cezasını keser ona amenna.ama defterleri istenen kişilerin yüzde yüzü nerdeyse belli muhalif kesimdense açıkcası cemaatçi diye bilinen kesdimdense bunu nasıl izah edeceğiz topluma.böyle toplumda huzur kalırmı.o aileler ve çocukları yakınları bu taraflı bakıştan huzursuz olmazmı.ramazan gireken onla aileyi ve bir çoğu ortaklı işyeri olan işverenleri huzursuz tedirgin etmek neye hizmet eder.bu konu önemlidir lüften ilgilenin sayın başkan


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376348


Tasarım:DtGaNi