Yayın Tarihi:28 06 2014 20:06(2407)

Saraydüzü yol kavşağında yaya geçit isyanı

İlçemiz Saraydüzü yol kavşağında bulunan esnaf ve vatandaşlar yaya geçit’inin yeniden düzenlenmesini istiyor.

Gazetemize açıklamada bulunan Mahalle esnaflarından ve aynı zamanda Esnaf sanatkârlar odası Başkanı, Feyzullah Öztürk, şunları söyledi; “ mahalle esnafı ve sakinleri olarak yaya geçitti sorunumuz var. Kavşaktan en yakın yaya geçitti arası yaklaşık beş yüz metre karşıdan karşıya geçmekte büyük güçlük yaşıyoruz. Mahalle olarak imza topladık yetkililere ulaştırdık, henüz bir sonuç alamadık, bir an önce sorunumuzun giderilmesini istiyoruz” dedi.

Haber: Boyabat Son Haber

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: vatandaş 01 07 2014 15:26
sayın yorumcular siz haklısınız şunu belirtmek istiyorum ki neden o zaman merkezde aralar 20 metrede bir açıklık var o zaman buralarda kapansın kapatamazlarki. biraz insanlık ister...

8. Yorum: iss 30 06 2014 21:10
bu arkadaş karayolları bordür çalışmasıyapılırkende müdahale etti ancak başaramadı sonradan belediyeye sözü geçti ve dükkanının önündeki bordürler yatırıldı ve otoparkı oluşturuldu yaya kaldırımının 50 cm lik bölümünüde aracının arkası daraltıyo.yanlış anlaşılmasın bu yaya geçitlerinide vatandaşın huzuru için istiyor.orada arçların çapraz parkı sonucu olan kazalara nedense ses çıkartamıyor..

7. Yorum: peyyajcı 29 06 2014 04:47
bu bariyerler yapılmadan hergün burada bir yaya araba altında kalıyordu şimdi ise sayın feyzullah öztürk abeyimiz cebini kesesini ve gelirini düşünüyor insan hayatı onun umurundamı bir çocuğumuz allah korusun araba altında kalsa sayın esnaf abimizin umurunda bile olmaz kara yolları düşünmüş proje usülü yapmış kimse bozamaz beş metre alt tarafında yaya geçiti var illa senin dükkanının karşınına olacak diye bir şey yok yani yok öyle bir boyabat menfaatler için

6. Yorum: boş iş 29 06 2014 02:21
bütün işler haloldu bi bu kaldı ne kadar gereksiz işler var yha

5. Yorum: kaza 29 06 2014 02:17
her yere yaya gecidi olmazki,orasi ana cadde trafigin engellenmemesi gerekir kazaya sebebiyet verilmeside cabasi,ayrica o teller olasi kazayida engelliyor

4. Yorum: saffet 29 06 2014 00:00
arkadaslar orada yaya gecidi var. bu haber dupeduz iftira. az bir kac metre cekilen resmin sag ve sol taraflarinda iki uc tane yaya gecit yeri var.

3. Yorum: bırakın bu işleri 28 06 2014 21:14
her gün oradan geçiyorum. insanlar illaki kendi dukkanlari önünde gecit olsun diye bunu yapıyorlar. o fotograflarin çekildiği yerden 10 metre geride teller yok. insanlar istiyor ki kişiye göre hizmet olsun . o teller orada olmasa yola fırlayan çok sayıda çocuğa araç carpar. olmadan öncede de insanlar yola fırlıyor diye sikayetler vardı.yaya geçidi hastane önüne yapıldı da ne oldu. hiç kimse kullanmiyor. afis asma alanı oldu. teller aralık yapılsın diyorlarsa da o zaman her dukkan sahibi bunu talep edecek.

2. Yorum: mustafa 28 06 2014 20:40
evet katılıyorum böyle düzenleme böyle korkuluk nerde görülmüş azıcık burdaki esnafları düşün selerdi bunu buşekilde yapmazlardı yetkililerden ricam esnaf dükkanlarının karşılarından yol açmaları .

1. Yorum: envergüner.ümraniye / ist ... 28 06 2014 20:14
sayın arkadaşlar oraya yaya geçiti yapsan ne olur benim halkım yine altından geçeçektir yaya geçitine o merdivenleri kim çıkacak yanii biz bu görüntüleri çok izledik ve görüyoruz buna istanbul ve büyük şehirlerimizde dahil yani 30 yıllık bir sürücü olarak izlenimlerimden aktarıyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

79110


Tasarım:DtGaNi