Yayın Tarihi:28 06 2014 23:05(2752)

 

AK Parti Boyabat İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Boyabat İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı 27 Haziran Cuma günü Zafer Hotel Düğün Salonunda yapıldı.

Toplantıya, İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak,  AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Av. Hasan Tosunoğlu, “2014 yerel seçimlerini başarılı bir şekilde atlattık. Bu başarıda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum “ dedi.

Halkımızın, Sayın Başbakanımıza olan sevgisi ve Ak Parti Hükümetine olan güveni, ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de üye sayısında artış sağlandığını ifade eden Ak Parti Boyabat İlçe Başkan Yardımcısı Ferhat Yıldız, üye sayımız 2500 ler den 4160 lara ulaştı” diye konuştu.

İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin ÇOŞAR ise İl Genel Meclisi Üyesi Satılmış Demir ile birlikte, Köydes Projeleri kapsamında başarılı çalışma yürüttüklerini, program dahilinde olan diğer çalışmaların ise takipçileri olduklarını söyledi.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, 40 Yaş 40 Proje dedik yola çıktık, sizlerde bizleri bu göreve layık gördünüz, oylarınızla desteklediniz. Ananızın ak sütü gibi helal olan oylarınıza halelik getirmiyeceğiz, bundan hiç şüpheniz olmasın. Biz halkımıza hizmet verme derdindeyiz. Sizlerden aldığımız bu güçle ilçemiz için kollarımızı sıvadık ve çalışmalara başladık.  Çözüm Merkezimizin faaliyete girmesi ile ilkini hayata geçirmiş olduğumuz projelerimize, her mahalleye bir park, online fatura ödeme sistemini hayata geçirilmesi ile devam ediyoruz. Boyabat Belediyesi Kültür Merkezi ve Boyabat Hamamının temellerini de Ekim ayında sizlerle birlikte atacağız inşallah” diye konuştu.

Başkan Çakıcı’dan sonra kürsüye gelen Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, sandığa sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.

Kürsüye son olarak Konuşmasını yapmak üzere İçişleri Komisyon Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY çıktı.
 
ERSOY konuşmasında;
 
Cumhurbaşkanlığı seçiminin tarihi bir seçim olduğunu söyleyen  ERSOY 12 yıllık iktidarımızda Devlet adamlığını ve halk adamlığını kamuya hakim kıldık.Devletin bütün kurumlarını milletimizin hizmetine sunduk.Şimdi iş devletin tepesine geldi ilk defa devlet adamı,halk adamı ayrımı yapmadan,yapılmasına fırsat vermeden milletin adamını cumhurbaşkanlığı makamına oturtacağız.Hiç kimsenin bizi aşağılamasına ,bizi hor görmesine,bizi küçük görmesine fırsat vermeden,devleti yönetemeyeceğimizi iddia etmelerine izin vermeden biz elimize geçen bu fırsatı değerlendireceğiz.
 
Toplantıya daha sonra basına kapalı olarak devam edildi.

 

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: ye kürküm ye 30 06 2014 18:20
her devrin adamlarının ye kürküm yeciler ile toplantısı. her devirde adam olanlar zaten orada değil.

6. Yorum: ülkücü 30 06 2014 16:05
sayın vekil siz kendinizin ve yandaşlarınızın kesesini doldurmaktan başka bi icraat yapmadınız on iki senedir

5. Yorum: cadde esnafları 30 06 2014 01:42
sayın bel .yetkileri ve hükümet yetkilisi öncelikle oto galerilerini şehir dışına çıkarılması gerekir

4. Yorum: iktidar-muhalefet... 29 06 2014 17:13
demokratik ülkelerde iktidar ve muhalefet sistemi vardır. iktidar olan siyasi parti veya partiler icraatlarını yaparlar,muhalefet partileri de yapılan çalışmaları denetler,gözlemler,eleşti
rilerini söyler! adı muhalefet! eee tabiki yanlışları,hataları,noksa
nları tespit edecek sorgulayacak! soracak!o da ne! sen misin bizi sorgulayan! sanki muhalefet partileri iktidarmış gibi geçmişlerde yanlışlıklar arama ve tenkit etme!karşılıklı kin,nefret,öfke dolu bakışlar,söylemler! sayın m.vekilimizde dahi sevecen, tüm toplumu kucaklayan bir söylem içinde değil! sanki birilerine inat biz bunu da yapacağız der gibi! kişileri belli bir mevkilere getirmek ülkemizde çokta zor değil! önemli olan o mevkinin sorumluluğunu yerine getirebilmektir! bu kadar kutuplaşmış,ayrıştırılmış
, ötekileştirilmiş ve kin,nefret öfke dolu bakış ve söylemlerle bertaraf edildiğinin işareti verilmiş bir toplumu,ve denecek ki ben bu toplumu kucaklayacak bir başkan olacağım! işte sorun burada! nasıl olacak? olur mu?

3. Yorum: oto galerileri caddesi... 29 06 2014 16:24
ilçemizin en acil ve ilk sıralarda ele alması gereken sorunu trafiktir! yıllarca konuşulur ,önemi vurgulanır ve ne hikmetse bir türlü gerekenler yapılmaz! ilçemizdeki duruma benzer hiç bir il veya ilçede böyle olduğunu zannetmiyorum! ana cadde üzerinde kimi dükkanların önü oto galeri! bu işi yapanlardan her meslekten görmek mümkün! dört yol mevkisine de "oto galeriler caddesi" demekte pekte yanlış olmaz sanırım! kimi işlerin içine siyaset girince bir şekilde işin içinden çıkılmaz oluyor!durum onu gösteriyor da,fakat artık zamanı denmeli bu işe bir el atılmalıdır! sayın başkanım gerçekten aciliyeti yok mu?

2. Yorum: ah keşke 29 06 2014 03:06
kimi konuşmalara bakınca "ah keşke" öyle olsaydı demek içimizde geliyor da,uygulamalara bakınca da hiçte öyle olmadığı,hiçte birbirleriyle örtüşmediği açık ve net olarak ortada değil mi? bir lider neden birkaç dönem başbakanlık yapınca cumhurbaşkanı olmasın ki! s.demirel,t. özal öyle değil mi? esas olan nokta işe ülkenin tüm halkını,siyasi görüşlerine katılmasa da onların yanlarında olduğunu,sempatisini gösterebilmek olması değil midir?kin, nefret,öfke,ayrımcılık,öt
ekileştirme ile, toplusal birliktelik sağlanabilir mi? artık ortada öyle bir durum var ki çok vahim! en üst birimden bir söylem geldiğinde,aynı söylem hiç değişmeden alt kadrolara kadar söyleniyor! partilileri anlamak mümkünde, tv'lerde her olayı izleyen ,gözleyen seçmenlerimizin bir partili gibi görüntü vermeleri düşündürücü değil mi? çok değişik bir toplumsal yapılanmamız var. kimi zaman öyle bir şaşırıyorsunuz ki! öylece bakıyorsunuz.

1. Yorum: başgan 29 06 2014 00:18
çözüm süreci nasılmış sordunuzmu imralıdaki apo piçi seneye aramızda olacakmıymış.musuldaki rehineler ne olmuş.cemaatin inlerine girmişlermi.ne kadar vergi ceza yazacaklarmış.bunları sordunuz mu


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

103120


Tasarım:DtGaNi