Yayın Tarihi:29 06 2014 18:59(1793)


ERSOY;  Bu Aday Ne CHP'nin nede MHP'nin Adayıdır

Hafta sonunu Sinop'ta geçiriyor olan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Mehmet ERSOY  partisi tarafından düzenlenen ilçe danışma meclisi toplantılarında (Ayancık, Boyabat) gündemdeki Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

ERSOY yapmış olduğu konuşmalarında partilerine muhalif kesimlerin çıkarttıkları ortak aday için "Bu Aday ne CHP'nin adayıdır, ne MHP'nin adayıdır. Bunların genel başkanları sadece kendilerine verilen ismi anons eden zavallı kuklalardır" dedi ve önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimi için de  "Bu seçim küresel güçler ve onların işbirlikçileriyle, Amerika’nın, İngiliz’in, İsrail’in, CNN’in, BBC’nin, Paralelin, Haşhaşinin, Aydın Doğan’ın, yerli baronların, faizcilerin, lobicilerin, kendi çıkarı için ülkesini feda etmeye hazır bütün çıkarcıların istediği ortak adayla, milli ve yerli, tümüyle halkının adamı olan bir adayın orada Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni temsil etmesini isteyenlerin bir seçimi olacaktır. İnanıyoruz ki, Büyük Milletimiz bu tezgahı net olarak görmektedir. Bu ihanet çetelerinin hiçbir zaman milletimizin hayrına bir işte bir araya gelmediğini bilerek yerini belirleyecek, Osmanlının son döneminde olduğu gibi tek vücut olan emperyalistler ve onların işbirlikçileriyle aynı safta yer almayacaktır" şeklinde konuştu
ERSOY konuşmasında şunlarıda kaydetti:
"Kıymetli Kardeşlerim,Ne olur bu noktaya dikkat ediniz! Kemal Kılıçdaroğlu iki ay süren istişarelerde bulundu, Siyasi Partileri ziyaret etti, STK’larla, sanatçılarla, iş dünyasıyla, milletvekilleriyle, parti yöneticileriyle bir araya geldi, hepsiyle konuştu anketler yapıldı. Bir Allah’ın kulu bile Ekmeleddin İhsanoğlu demedi. Kendi Genel Başkan Yardımcılarının, Grup Başkanvekillerinin bile aklına gelmeyen, ismini bilmedikleri birisini bütün bu istişare kaynakları söylemediyse kim söyledi?Kimse söylemediyse Kılıçdaroğlu’nun bu kişiyle hayatında 15 dakika sohbet etmişliği var mıydı?Bu da yoksa adını bilmediği, 15 dakika bile sohbet etmediği bir kişinin iki aydır anlattığı nitelikleri taşıdığını nasıl tespit etti?Bu ismi eline kimler verdi de ona tıpış tıpış anons ettirdiler? Peki ne oldu da bize biatçı diyenler, liderimize diktatör diyenler Dut Yemiş Bülbüle Döndüler?Değerli Kardeşlerim,İşin özü budur, siyasete halkın talep ve beklentileriyle bir yere gelemediyseniz, hep birilerinden medet umarsanız,  diyet ödemekle geçer. Halkına güvenmeyip, kasetlerden, kasetçilerden, şantajcılardan, ahlaksızlardan yardım dilenenler ömürlerini diyet ödemeye adamak zorunda kalırlar.Ne ilkeniz kalır, ne duruşunuz kalır, ne sosyal demokratlığınız kalır, ne adamlığınız kalır. İşte öyle tezgâh Amerika’da kurulur, Pensilvanya kulağınızı çeker, haddinizi bildirir, Kahire’de doğmuş, El Ezher’de hocalık yapan, adını bile söyleyemediğiniz birisini aslan sosyal demokratlara tıpış tıpış Cumhurbaşkanı adayı anons ettirirler.İşte bizim için de mesele buradadır."





Facebook'ta Paylaş
20. Yorum: ülküc 30 06 2014 15:56
adayımızı eleştirecek bir yanını bulamayınca milletin zihnini bulandırmak için yapmış olunan gereksiz bir açıklamada bulunmuş akp lilerin vekili.

19. Yorum: boyabatlı 30 06 2014 15:40
sayın vekil çıkıyorsun,kendi fikrinmiş gibi yok küresel yok şuydu,yok buydu diyorsun,size yukarıdan ne talimat verildiyse onu konuşuyorsunuz,sizin hiç kendi fikriniz yokmu,iftira attığın insanları nekadar tanıyorsun değermi,inançlı bir insan olduğunuzu duymuş oy vermiştim,insanlara karşı bu kin bu ön yargı niye,bir gün allah(cc)hesabı var fakat makam mevki çok tatlıki hepsini unutturuyor.eskiden başbakan derdiki yaradılanı sev,yaradandan ötürü,şimdi işler değişti,biad edeni sev oy vereni sev,diğerlerinden nefret et mantığı hakim oldu.mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler.

18. Yorum: avnifuat 30 06 2014 15:11
şu küresel güçler kim bir açıklasanız da millet de öğrense. işiniz gücünüz komplo teorisi üretmek. kendilerini deliğe süpürtmeyip kullandıran bop eşbaşkanı da onlardan birisi mi acep. düşünürler düşünürler acaba buna ne uydursak derler sonra da herkese herşeye bir kulp bir lobi takma derdine tutarlar. rtenin de fakülte değil akademi çıkışlı olduğunu onun da denkliğinin tartışılır olduğunu unutmayalım. küresel güçlerin oyuncağı akpnin mebusu.

17. Yorum: boyabatlı 30 06 2014 15:07
mandacılık fikrini biz bunların dedelerindende görmüştük sayın vekil

16. Yorum: üç hilal 30 06 2014 08:43
işte akp.ye en güzel cevap yörükler ve türkmenlerden:
bu ülkeyi yönetenler de eşkıya ile pazarlık olmayacağını belleyip, pazarlık yapmasınlar. ben bu milletin aslıyım. 'senin vatanını bölebilir miyim, bir tek çakıl taşı verebilir miyim?' diye gelip bana soracaklar. yörükler dağlarda toplanmaya, çoban ateşlerini yakmaya başladılar
bu ülkede kendini yönetici sananlar da, bebek katilleri de o zaman kendilerine kaçacak delik ararlar. yörüğü-türkmen'i ayağa kalkarsa, çekiç ali'nin 'hepimiz gırılırık da yurdumuzu vermek, silahına güvenenler nice oldu' dediği gibi bu millet çanakkale'de, kocatepe'de silahına güvenenleri ne hale soktuğunu bu dünya tarihi bilir. ey bu ülkeyi yönetenler! vallahi bu tarihi yeniden yazarız. duyun! aklınızı başınıza toplayın! bu ülkenin bir karış toprağını vermeye kalkanlar, bu ülkeden türklüğü silmeye kalkanlar, kamu kurumlarından t.c ibaresini kaldırmaya kalkanlar; aklınızı başınıza toplayın! yemin ediyorum bir gecede ankara'da oluruz!"

15. Yorum: üç hilal 30 06 2014 08:02
sayın vekil; 2015 te imralı canisinin serbest kalacağı artık akp ve bdp ve pkk yetkililerince dile getirilmeye başlandı. eğer bu olayı 3-5 üst görevli şahıslar söylüyorsa buna alışın artık demek olduğunu biz 12 yıllık hükümetiniz döneminde öğrendik. türk milleti için ne zararlı ise ilk önce ortaya bir laf atılıyor ve bu yavaş yavaş olgunlaştırılıp hemen hayata geçiriliyor.şimdi yapılmak istenende aynı imralı canisi 2015 te serbest bırakılacak artık bu netleşti peki imralı canisine mecliste akp. rozeti takılırken sizlerde ayakta alkış tutacakmısınız.? peşmerge bozuntusu barzaninin mecliste konuştuğu zamanki alkışı tekrar yapacak ve sloganlar atacakmısınız.?

14. Yorum: üç hilal 30 06 2014 07:54
sayın vekil lys sonuçları açıklandı milyonlarca türk evladı bir maratondan ve çalışmalarından sonra emeklerinin karşılığını aldı veya alamadı..emeksiz ve sınavsız türkiyedeki istediği ünv. gitmeleri sağlanan suriyeliler sizin vicdanınızı sızlatmıyormu? milyonlarca aile çocuklarını okutabilmek için dersanelere kucak dolusu para akıtırken hiç alakası olmayan suriyeli ve diğer göçmenler ülkenin en güzel ünv.lerinde sınavsız ve parasız okuyacaklar ve bu vatanın evlatlarının haklarını yiyecekler. peki bu ülkenin pırıl pırıl gençlerin geleceği ve umutları 3-5 suriyeli göçmen için heba edilirken sizin vicdanınız sızlamayacakmı? 1,5 milyonu aştığı söylenen suriyeli göçmenlerin durumu ne olacak bunlara alışmamızmı gerek. artık ülkenin başına yavaş yavaş bela olmaya başlayan ve her taşın altından çıkan suriyeliler için bir planınız varmı?

13. Yorum: üç hilal 30 06 2014 07:44
sayın vekile soracak o kadar çok soru varki..hangisini sorsam bilemiyorum. şu yandaş medyanız olan a haberde haber yapan ve türklüğü ve türk bayrağını hiç sevmiyorum..istiklal marşı kaldırılsın-türk bayrağının şekli ve ismi değişsin ve türk.lük kaldırılsın diyen akp. yandaşı gazeteci hilal kaplana katılıyormusunuz.? imralı misafiriniz ve akıl hocanız 30 bin kişinin katlili için o türkiye için bir nimettir diyen hüseyin çeliğe-bülent arınca katılıyormusunuz.? kürdistan türkiyenin komşusudur artık diyen akp. sözcüsüne ve türklüğe bu kadar hakaret eden-yeğenleri dağda terörist olan hüseyin çeliğe katılıyormusunuz.? akp.nin içindeki pkk.lı ve apo sevdalısı vekiller ile türkiye nin altını oymaktan memnunmusunuz? içişleri komisyon başkanı olarak türk bayrağını indirme çabalarına hiç bir önlem aldınızmı? burada çatı adayına laf ederken acaba işideakp. tarafından gönderilen silahlarla kaçırılan konsolosumuz ve 100 türk vatandaşı için neler yapıyorsunuz.? vs.vs.

12. Yorum: üç hilal 30 06 2014 06:00
sayın prof.ekmeleddin ihsanoğlu-na dış güç-küresel güç diyen zihniyet sizin ne kadar yanar döner olduğunuz bugün dostunuz olanın yarın düşman ilan ettiğiniz. bugün düşman olanın yarın dostunuz ian ettiğinizi bu millet 12 yılda öğrendi. yani eğer sizler sayın prof.ekmeleddin ihsanoğlu-na düşmansanız biz doğru yoldayız demektir. demmeki çatı adayı çok isabetli bir seçimmiş. bu millet sizin dostum dediğiniz kürt peşmergesi dostunuz barzaniyi-iran devşirmesi dostunuz zarrabı-dostunuz imralı canisi katili-dostunuz terör örgütü işidi...vb.-çok ama çok iyi biliyor. eğer siz sayın prof.ekmeleddin ihsanoğlu-na karşıysanız bizler doğru yoldayız. sizin düşmanınız bizim dostumuzdur. sizin dostunuz bizim düşmanımızdır.

11. Yorum: fatih 30 06 2014 05:57
milletin adayindan sizene siz kendi işinize baksanıza ortada bir seçim var aday olacak unsurları taşıyan gerekli şartları bulan herkes aday olabilir sizi niye bu kadar rahatsız etti herkes işine baksın seçime çalışsın

10. Yorum: üç hilal 30 06 2014 05:50
sayın vekil; akp. hükümeti zamanında ülkede yaşanmış o kdar çok şey varki.! en sonuncusunu sormak istiyorum 30 bin kişinin katili imralı misafiriniz 2015 yılında serbest kalacakmı? kalmayacakmı? sen onun cevabını ver .bırak onu bunu laf salatası yapma..türkiye eyaletlere bölünecekmi? doğu ve güneydoğu eyaletinin başına imralı misafiriniz ve akıl hocanız eyalet başkanı yapılacakmı? çık adam gibi bunlara cevap ver akp. ağzıyla her şeye çamur atma . başbakanda 2002 yılında amerikaya gidip şimdi küresel güç dediğiniz ağbeylerinize söz verip başbakan olmadımı? şimdi o sözlerin neler olduğunu bu millet teker teker görüyor ülkeyi kaça bölme sözü verdiniz acaba. türkiye nin ne hallere düştüğü dışişleri bakanınızın itiraflarında saklı istersen bir oku o itirafı.

9. Yorum: gıybet 30 06 2014 05:50
sayın vekil herkese çatmış ve herkesi hain haşhaşi küresel güç ilan etmişsiniz.zavallı ve kukla da var terminolojinizde.peki haşhaşi ne demek açıklayın.haşhaşi diye suçladıklarınızı nerde ne zaman gördünüz uyuşturucu eroin veya esrar kullanırken ıspatınız varmı.varsa açıklayın.muhtemelen oruçta tutuyorsunuzdur.bu mubarek ramazan ayında gıybet yapmak dedikodu yapmak insanları aşağılamak küçümsemek ne kadar doğru hemde siyaset uğruna.siyaset materyalist bir konu değilmi değermi hiç buna.imam hatip mezunusunuz gıybet ne demek bilirsiniz sanırım.ötekileştirmek kendinden olmayanı hain ilan etmek belki genel siyasetin işine gelebilir ama boyabat küçük bir ilçe ve ilerde düğünde cenazede yüzyüze bakmak nerdeyse mecburiyet sayın vekil unutmayın.değemez yani tüm bunlara

8. Yorum: üç hilal 30 06 2014 05:41
sayın vekil konuştuğunuza sizinde inandığınızı sanmıyorum..koltuğunuz ve vekilliğiniz elden gitmesin diye 3-5 kelam edeyim derken baltayı taşa vurmuşsunuz. allah aşkına bu küresel güç kimdir? kimlerden oluşur onuda açıklayıverseydinizde biz cahiller aydınlansaydı.. bize göre küresel güç akp. nin taa kendisidir. medyayı ele geçirdiniz..milletin namusuna söven mütehahitler sizde-iş-kur elinizde-sizden daha büyük küresel güç olurmu? ülkeden yaşanan onca olumsuz olayları, şimdi tek tek yazmayacağım hepsi malumunuz olayların sorumluluğunu utanmadan onun bunun üstüne atarak sıyrılmaya çalışıyorsunuz. bu millet sizden öyle bir hesap soracakki siz bile inanamayacaksınız.

7. Yorum: çoraklu 30 06 2014 01:23
çatı adayının değeri millet nezdinde giderek artıyor.cumhurbaşkanı olur gibime geliyor.birde bu güne dek el ezher ünirvesitesini türkiyedeki üniversitelerle denk kabul edip ,şimdi bu üniversiteyi ve burada hocalık yaptı diye çatı adayını küçük görmek yakışmıyor...adamın kahirede doğmuş olması milliyetinden bir şey kaybettirmez.nerde doğduğu değil ne olduğu önemli...

6. Yorum: karikatür 29 06 2014 22:23
peki sayın vekil bop eşbaşkanı kim di.ya bu küresel güçler kimlerdir açıklayın.ülke ülke sayın.barzani nin yakında ilan edeceği kürt devletini ilk tanıyacağını israil açıkladı.bu durumda akp-barzani-israil işbirliğimi yapmış olacak sizin mantığınızla.madem sayın ihsanoğlu küresellerin adayı eskiden öve öve bitiremiyordu sizin liderleriniz sayın ihsanoğlunu ve neden islam kalkınma örgütüne başkan olması için o kadar uğraştılar.sayın ihsanoğlunun ziyaret defterine yazdıkları övgü dolu sözler kayıtlarda.ayrıca milyonlarca ülke insanının oy verdiği iki parti genel başkanını kukla ve zavallı ilan etmeniz hiç hoş değil.size bir önerim var tbmm de mhp liderinin bulunduğu ortamda çıkın kürsüye ve yüzüne karşı kuklasın ve zavallısın deyin arkasından konuşmayın.mhp ve chp liderlerinin yüzüne karşı kuklasınız zavallısınız deyin.boyabatlıya da bu yakışır

5. Yorum: geçmişten notlar... 29 06 2014 21:24
şu anda amerika'nın da büyük ortadoğu projesi var ya! bu proje içerisinde diyarbakır merkez olabilir. bunu başarmamız lazım. (16.02.2004)r.t.e
-- on yıl sonra başarılıyor değil mi?
türkiye'nin a.b. devletiyle yapacağı çok şey var. geniş ortadoğu ve kuzey afrika inisiyatif'inde eş başkan olarak yer almış olması bundan kaynaklanmaktadır. (07.07.2005)r.t.e
bizlere davet yapıldı,bunlar olacak diye.biz eş başkan olarak kabul ettik (17.07.2006)r.t.e
eş başkanız. biz oraya görev ifşa ediyoruz.böyle bir görev seçilerek verilmiştir. (26.02.2006)r.t.e
-- kimlerin küresel güçlerin adayı(adamı) olduğunu geçmişe bakmadan söz söylerseniz her şeyi kırarsınız! bunlar sadece birkaç alıntı söylemler.

4. Yorum: jonturk 29 06 2014 20:59
bop eşbaşkanını cumhurbaşkanı yapacağımıza küresel güçlerin adayını yaparız...

3. Yorum: remzi 29 06 2014 20:52
kim bu küresel güçler? 2001 de milli görüşü bölüp akp'yi kurduranlar, türkiye'yi amerika ile ırak'a sokanlar, israil'i oecd'ye üye yapanlar, özür bile dileyemeyen rasmussen'i nato'ya genel sekreter yapanlar mı? derdiniz küresel güçler artık bizi değil onları seçiyor derdi mi? iktidar ile muhalefet reklamdaki sağ twix ile sol twix gibi. yok birbirinden farkı

2. Yorum: ah küresel güçler ah... 29 06 2014 20:15
şu küresel güçler kimmiş diye bakınca da hiçte kimileri için yabancı olmadıklarını şak diye görürsünüz! yıllarca o ülkelerle ilişkiler kurmuşlar,gitmişler-gelmi
şler, beraber iktidar olmuşlar, ülke içinde istemedikleri, sevmedikleri zararlı unsurlar olarak gördükleri kimi kurumları hiç vicdan azabı duymadan mahkum etmişler ve sonrada bizler aldatıldık,kandırıldık diyerek sorumluluklardan sıyrılmaya çalışmadılar mı?
ah! 17 aralık ah! sen yok musun! sen olmasaydın işler aynı yolda devam edecekti de! kimler neler hesap ettilerse ortaya bambaşka bir durum çıktı! rüşvet ve yolsuzluk!!! birileri paralara darbe! yapmışlar, hem paralara darbe yapıp,sonrada kalkıp bize darbe yaptılar diyen ilk olay bizim ülkemizde olmuştur diyebiliriz! rüşvet ve yolsuzluk olayları şimdi konuşulacak şeyler mi yani! seçimden sonra mecliste konuşulacak! darbeyse o zaman niye mi meclise geldi diyorsunuz değil mi? eee yani işte...

1. Yorum: ahmet 29 06 2014 19:50
adalet bakani bekir bozdag 20 nisan 2013 tarihinde yaptigi konusmada ekmeleddin beyi öve öve bitirememisti bu durumda bozdag da mi küresel güçlerin adami oluyor...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

7236


Tasarım:DtGaNi