Yayın Tarihi:30 06 2014 05:10(2951)

MHP İlçe Başkanı Ali Şahin: "Edep Yâ Hû"

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AKP Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY’un partisi tarafından düzenlenen ilçe danışma meclisi toplantılarında gündemdeki Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile ilgili olarak “Üslûb-i beyân aynıyla insandır” hükmünü bir kere daha hafızamıza nakşeden yüksek bir fikir ve düşünce mahsulü! değerlendirmelerini basından okuduk.

Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminden zerre kadar nasiplenmemiş olduğunu üzüntüyle gördüğümüz sayın Ersoy’ un konuşmaları, “ego” sunun iyice şiştiğini, gözünün karardığını, hedefe ulaşabilmek uğruna her türlü metoda başvurmaktan asla çekinmeyeceğini ortaya koymaktadır. Fikir ve zihniyet dünyasını az çok bildiğimizi zannettiğimiz sayın Ersoy’un dahil olduğu siyasi teşekkülün, Cumhurbaşkanı adayı sayın Ekmeleddin İhsanoğlu hakkındaki ithamları, iktidar kavgasında Yezid’e rahmet okutacak cinsten bir tutum içerisinde olduklarını açıkça görülmektedir. Esasen sayın vekilin İslam adına bildiği şeylerin Emevi iktidarının zulümlerini meşrulaştıran iktidar güdümlü İslam anlayışı olduğunu bildiğimiz için, bu tavrına çok da şaşırmadık. Öyle görünüyor ki Yezid’in siyasi rakipleri olan ehl-i beyt’e Cuma hutbelerinde “lanet” okutturması gibi, şimdiki iktidar sahiplerinin de kendi yanlarında olmayanlara, en ufak bir muhalefet gösterenlere, karşı çıkanlara Cuma hutbelerinde “lanet” okutturacakları günleri görmek bizim için şaşırtıcı olmayacaktır.

Basına yansıyan konuşma ve değerlendirme tarzı ile “tam bir saray dalkavuğu” gibi davranışlar sergileyen sayın ERSOY, bu hareket tarzının mükafatını 2015 seçimlerinde alır mı almaz mı bilemeyiz. Ancak bildiğimiz bir şey var ise o da sayın Ersoy’un Türk siyasetinde herhangi bir olumlu iz bırakmadan siyaset sahnesini er veya geç terk edeceğidir.

"Bu Aday ne CHP'nin adayıdır, ne MHP'nin adayıdır. Bunların genel başkanları sadece kendilerine verilen ismi anons eden zavallı kuklalardır" cümlesiyle adeta "zihin okuma" uzmanlığına terfi eden, haddini, müktesebatını, konumunu aşarak Türk siyasi tarihinin iki köklü partisinin saygıdeğer genel başkanlarına hakarete yeltenen vekil, kendi isminin de 2011 seçimlerinde bize meçhul birileri tarafından “anons” edildiğini unutmamalıdır.

Sayın vekilin; "Bu seçim küresel güçler ve onların işbirlikçileriyle, Amerika’nın, İngiliz’in, İsrail’in, CNN’in, BBC’nin, Paralelin, Haşhaşinin, Aydın Doğan’ın, yerli baronların, faizcilerin, lobicilerin, kendi çıkarı için ülkesini feda etmeye hazır bütün çıkarcıların istediği ortak adayla, milli ve yerli, tümüyle halkının adamı olan bir adayın orada Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni temsil etmesini isteyenlerin bir seçimi olacaktır.” Cümlelerine aynen iştirak ediyoruz. Evet bu seçim, “küresel bir liderle!", milli ve yerli, tümüyle halkının adamı olan istikamet sahibi sayın Ekmeleddin İhsanoğlu arasında geçecektir.

Yine, sayın Ersoy “Halkına güvenmeyip, kasetlerden, kasetçilerden, şantajcılardan, ahlaksızlardan yardım dilenenler ömürlerini diyet ödemeye adamak zorunda kalırlar.Ne ilkeniz kalır, ne duruşunuz kalır, ne sosyal demokratlığınız kalır, ne adamlığınız kalır. İşte öyle tezgâh Amerika’da kurulur, Pensilvanya kulağınızı çeker, haddinizi bildirir,”

Şeklindeki cümleleri ile de kendilerinin içinde bulundukları durumun vehametini bütün vuzuhuyla ortaya koymaktadır. Evet aynen öyledir. Bütün Dünya gördü ve yaşadı ki Sayın vekilin bu cümlelerinde hilaf-ı hakikat bir şey yoktur. Çünkü tecrübe konuşuyor. Günü geldiğinde "Ne istediler de vermedik" diye hayıflanacağınız o diyetin alacaklısı da Abdullah Öcalan. Onu da ödediğinizde size “kırk katır mı, kırk satır mı” denileceğinden hiç şüpheniz olmasın.

Ali ŞAHİN
MHP Boyabat İlçe Başkanı

Facebook'ta Paylaş
22. Yorum: 21. yorumcuya 04 07 2014 21:54
21. yorumcu inanki güzelim, sizin daha ne olduğunuzu anlayamadığımız gibi biz sizi kemikçi, biatçı, kula kulluk eden, düzenbaz, yalancı, sanaryocu önü ab-abd arkası esraele dönük dönekler, dünü hatırlayamayan geleceği göreyemeyenler olarak, kukla, dün başka bugün başka söyleyen, ne söyledğini bilmeyen, makarnacı, paketci,kasacı,kutucu. velhasıl böyle tanımasaydık keşke. keşke öyle olmasaydınız keşke.keşte keşkelerin faydası yok.ne yapalım suç bizde değil kendinizi böyle tanıttınız, böyel yaptınız imajınız, işiniz bu.islamı müslümanları sömürdünüz, türklüğü inkar ettiniz.milliyetciliği ayaklar altına aldınız.imralıdaki itten icazet aldınız, ortağınız oldu.barzani alçağı kardeşizniz oldu.kardeşiniz el esad düşmanınız oldu, tün vatana, millete ihanet edenlerle dost oldunuz.daha neler neler beni fazla konuşturma.aklınıuz başına devşir son pişmanlık fayda vermez koçum...

21. Yorum: 20 nolu yorumcu'ya 04 07 2014 03:43
20. no'lu yorumcu; kimin değişip kimin değişmediği, kimin kemikçi olup olmadığı belli. senelerdir elinizde bulunan kemiğe sahip çıkın. dün başka söylem ve eylemler yaparken ve kendi kendinize yeterken, bugün başka eylem ve söylemlerle başkalarının hatta dün karşısında durduğunuz çevrelerin çöplüklerinde dolaşanlar dün karşısında durduğunuz başkalarından medet umanlar geçmişte savundukları ideolojilerinin üstüne sünger çekip başkalarının verdiği çikleti çiğnemeye çalışanlar belli. tarif ettiğiniz o göyneği kimin giydiği de belli. icazetin nereden geldiği de. ama biz dün ne isek bugünde oyuz. kimsenin icazetinden medet ummadan doğru bildiğimiz yolda ve kendi ülkümüzde yürüyoruz.

20. Yorum: boy-abat rumuzluya cvp: 03 07 2014 22:06
"boy-abat" rumuzluya kemikçi ne konuştuğun farkındamısın.senin değiştiğin kemikçi olduğun belli değişmişsin. biz değişmeyiz bizim için doğrular, helaller, güzellikler neyse o. sizin gibi dün başka bugün başka değiliz. ya oluduğun gibi görün; ya göründüğün gibi ol" siz biatçılar, siz teslimiyetçiler siz her zaman değişirsiniz. milli görüş gömleğini çıkardınız, çok cepli, büyük gömlekten, paltodan büyük ne olduğu belli olmayan göynek gibi birşey giydiniz, imalat yeri madeın usa, esrail yapımı göynek.

19. Yorum: boyabatlı ist 03 07 2014 01:41
başkanım eline sağlık harika yazmışsın ama kara ahmet hala anlamamış .kafası akpkklılar gibi boyabat çayına gömülmüş . 1999 biz yoktuk . idamı kaldıranlar evet kalksın diyenler o zaman bağımsız millet vekili olanlar a g ve 45 mv kili rte locada oturan birkişiydi bunu öğrensin hayır diyen tek mhp dir. asılmasınıa hayır diyen akpkk llar.hırsız rüşvet çalma yağmalama daha boğazda yanan köşk canlı peşkeş çekilmiş. düne kadar belediyenindi ...allah akpkk lılara akıl ve kafalarını boyabat çayından çıkarmak nasip etsin.............

18. Yorum: edepmi2 02 07 2014 23:42
kara ahmet efendi bırak bu kazanma işlerini hitlerde seçimle geldi kenan evren de yüzde 92 oy almıştı.en son sisi yüzde 93 esed ise yüzde 88 oy aldı.sandık hiç bir şeyi aklamaz.sizin felsefeniz hep kazan kazan olmuş ama aslında hep kaybedenlerdensiniz.işini
z gücünüz maddiyat kazanmak.apo piçi 1999 şubatında teslim edildi ve eğer mhp yi kastediyorsan o tarihte mecliste bile yoktu.1999 ağustosunda hükümet anca kuruldu.biz diyelimki asmadık ama ne onun idam cezasını kaldırdık ne devlet kurumlarını onun postacısı yaptık ne onunla müzakere yaptık.ve nede şivan perver gibi piç soysuzlarla megrii megrii diye anırdık.utanın be hala konuşuyorsunuz.hatta şu anda müzakere falanda yok apo emrediyor sizinkiler yapıyor.örnek tbmm deki son yasa.yazık o ihanet kokan yasayı düzenlemek savunmakta bizim vekile kalmış.yazık üzüldüm

17. Yorum: kara ahmet 02 07 2014 23:14
1999 yılında apo itini sizlere teslim edildiğinde asmaktan korkanlar bizlere şimdi milliyetçilik öğretmeuye çalışıyor...ne kadar manidar ya !!!!.
bizlerin ve liderimiz recep tayyip erdoğan'ın ülke severliğini ölçmeye sizlerin ne aklı ne kabiliyeti yeter.
halep oradaysa arşın 10 ağustosta sandın başında göreceğiz.ama yenilmesinde hazmedeceksiniz boyabat'ın meydanlarında ona buna tehdit savurmayacaksınız.tebrik etmesini bileceksiniz....selamlar.

16. Yorum: edepmi 02 07 2014 17:18
ya başkan açıklaman çok güzel kutlarımda yalnız bu akp liler kim edep kim.bu milletin taa bilmemneyine koyacaz diyen m.cengiz e tavır yapmayanlardan ayetle hadisle dalga geçen agemon bagish a katlananları edebe davet etmek güzelde bunlar aşmış artık edep falan umurlarında değil.herkese küfrediyorlar saldırıyorlar ötekileştiriyorlar.ama açıklama güzel ve yapılması gerekliydi sağolun.egemen bağışın dediklerini bir başka partili yapsaydı yada zinayı ve fuhuşu yasal suç olmaktan başka bir parti çıkarsaydı bunlar din elden gedeyooo diye sokaklara çıkarlar hüleoooğğgg diye bağırırlardı.gerçekten artık adlarını bile duymak istemiyorum.ülkemizden soğuttular ya

15. Yorum: boy-abat 02 07 2014 05:13
neden kabullenmiyorsunuz akp sizleri de değiştirmedi mi?
yetmişli yıllarda kurşunlar kimler tarafından kimlere sıkıldı, sıktırıldı. neden!!! o gün kurşunları birbirine sıktıran, demokrasinin kesintiye uğramasına neden olanlar bu akıllarınız nerdeydi. ogün lider olarak benimseyip coştarlığını yaptığınız insanların kemiklerini sızlatmıyor musunuz ? o günlerde insanları kışkırtarak kardeşi kardeşe vurdurarak 30 bin gencin ölümüne sebep olanlar, bu zihniyetin savunucusu olanlar ve hala o günleri anımsatırcasına hareketlerde bulunanlar sizin kimlerden liderlerinizin kimden farkı var? bugün birileri sosyal demokratlıktan solculuk diye adlandırılan ideolojilerinden, birileri de milliyetciliğinden yada lafta milliyetciliğinden (nerde kaldı o ülkücülük) vaz geçebiliyor ne değişti ? tabiki akp'nin değişim hareketleri bunları da değiştirdi. akp ne yaptı sorusuna cevap değişim yaptı birde beğenmiyorsunuz.sizleri bile değiştirmiş olmuyor mu ?

14. Yorum: engindeniz 01 07 2014 19:03
sağol sayın başkan çok güzel belirtmişsiniz hatta az bile yazmışsınız ülkeyi pazarlayan bop başkanı pensilvanyanı koalisyon ortağı vekil hayatında güneydoğuya gitmemiş gidemiyor ama muhalefete caka satar gidin diye bizde bunu dinler görünüyoruz

13. Yorum: duraganlı 01 07 2014 16:15
son günlerde okudugum en güzel yazı.gerçekten çogu köşe yazısına 10 basıyor

12. Yorum: vatandaş 01 07 2014 15:38
n kisa ornegi yurtlarda muhalefet yapan ogrencilere yurttan atilacagi ilan edildu be da bzim haakkimuzda kimse en ufak bur mugalefet krlumedu yapanaz deniyor yazık artik bu ülkede tayip erdogan dan baska kimseye siz hakki yok deniyor diywcem kisacasi sabir elbet bunlar yaptiklarinin hesabini vercekler

11. Yorum: kritikseçim 30 06 2014 23:15
evet 10 ağustosta yapılacak cb seçimi çok önemli.bir tarafta milletin devletin bölünmezliğini uniter devleti savunanlar yani sayın prof. dr. ihsanoğlu beye oy verecekler diğer tarafta barzanilerle bdp ile kandille iş tutanlar.kürdistan kurulursa o bizim kardeşimiz diyen akp li hüseyin çelik in tarafında mı olacağız.kısacası bu seçim aslında bir cumhurbaşkanlığı seçimi değil ülkenin geleceğinin vatanın bölünmezliğinin oylanacağı bir seçim olacaktır.muhalefet adayı çok göz dolduran bir adaydır o ayrı ama çokta önemli değildir kim olduğu yeterki bdp safında olmasın barzani ile iş tutmasın sadece ve sadece türk milletinden yana olsun türküm demesi bile yeterlidir.ayrıca ne gerekçeyle olursa olsun sayın prof.dr ekmeleddin ihsanoğluna verilmeyen her oy kullanılmayan her oy rte ye verilmiş olacaktır.sandığa sahip çıkmak oy kullanmak gerek.bu seçimde görevini yapmayanın bir daha konuşma haklkı asla olamaz

10. Yorum: kasım 30 06 2014 22:59
ekmeleddin ihsanoğlu türk milleti'nin adayıdır. sadece chp ve mhp'nin değil!
saadet partisi, büyük birlik partisi, dsp, dp, btp vb. pek çok siyasal partinin de çatı adayıdır.

9. Yorum: yasin çetin 30 06 2014 22:58
siz bu vekili boş verin eline ne kağıt tutuşturulursa onu okuyor.yakında eline başka bir kağıt tutuşturuverirler tersi istikamette onları da okuyıverir. fazla ciddiye alınacak bir tarafı yok yani.

8. Yorum: akpbdp 30 06 2014 22:34
ikide bir mhp yi chp ile birlikte hareket etmekle suçlayan mantıksız kafalar ey akp liler partiniz siz kaç yıldır çözüm süreci denilen ihanet kokan projede bdp ile ortak harket ediyorsunuz ve şu anda cumhurbaşkanlığı seçiminde bdp nin özellikle ikinci turda oylarını almak için tbmm ye acele ile sunduğunuz yasada pkk ya örtülü af var.2015 te apo iti dışarı çıkarılacak diye açıkca konuşuluyor.buyrun açıkca ilan edin c.başkanlığı seçiminde bize bdp nin oyları lazım değil desenize.bdpkk oylarıyla seçilmekten bu şekilde kaybetmek daha iyidir.ki sayın ihsanoğlu bu seçimi kazanacaktır.

7. Yorum: eleştiri 30 06 2014 21:38
sn. başkan sayın vekil ile ilgili yaptığınız eleştirilerin hiçbirinin altı dolu değil, sadece konuşmak için konuşmuşsunuz. sizin cumhurbaşkanı adayınızı k.k. açıklıyor, en fazla desteği siz veriyorsunuz. sn. vekilin 2015 seçimleri ile ilgili düşüncelerinizde de yanlışlıklar var, hiç farkettiniz mi yerel seçimlerden önce sn. vekil yerel yönetimler başkan yardımcısıydı, genel seçimlerden önce de teşkilat başkanlığında il koordinatörü, 2 yıl gibii bir süre de içişleri komisyonu gibi çok önemli bir komisyonun başkanlığına getirildi. allah aşkına siz hala neyin peşindesiniz

6. Yorum: kara ahmet 30 06 2014 21:37
sayın başkan ;
sayın milletvekilimiz çok doğru söz söylemiş.tebrik ediyoruz.şükürler olsun ki sizlerin hangi zihniyet olduğunuzu bizler biliyorduk ama tüm türk halkına gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.sizleri kılıçdaroğlu' nuzla mutluluklar diliyoruz.ama siz çok düşünüyorsanız bu türkiye'yi insanın zihinlerini bulandırmayın fiiliyatta ortak olduğunuz partiyle birleşin gidin ya.hem kafanız karışmaz nereye oy vereceğiz düşünmezsiniz. ha şunuda unutmayın paralelcileri de alın aranızı lütfen...

5. Yorum: boyabatlı 30 06 2014 17:42
e ne bekliyordunuz toplama bir partinin geçmişte hangi görüşe sahip olduğu aşikar bir vekilden böyle bir açıklama gelmesinden doğal ne olabilir.unutmayalım daha düne kadar hoca efendileri ne derse onu yapan zadlar değilmiydi kendileri.sözün özü allah kimseyi makam ve para için kişisel değerlerinden yoksun bırakmasın...!

4. Yorum: tehlikeninfarkındayız 30 06 2014 07:22
http://www.21yyte.org/tr/arastirma/milli-guvenlik-ve-dis-pol
itika-arastirmalari-merke
zi/2014/06/28/7676/pkknin-zaferini-ocalanin-
ozgurlugunu-kurdistanin-k
urulusunu-turkiyenin-bolu
nusunu-ilan-eden-kanun

3. Yorum: milliyetçi 30 06 2014 07:09
bir zamanlar bu bizim genel başkan takıldı ecevit'in peşine şimdide kılıçdaroğlu nun peşine allah sorunuzu hayır etsin.

2. Yorum: imza 30 06 2014 05:58
sayın ilçe başkanı dediklerinize aynen imza atıyoruz hemde türk milleti adına.ve sayın ilçe başkanı mhp genel başkanına yapılan bu ağır hakaretten partiniz adına mhp genel başkanı dr. devlet bahçeli beyide haberdar edinki o gerekeni yapar sanırım tazminat davası mı açar veya tbmm de gereken cevabımı verir kendi takdirleridir.aynı görev chp ilçe başkanınada düşmektedir.oraya buraya çatacaklarına 9 ay sonra apo piçi dışarda olacakmı olmayacakmı ona cevap versin sayın vekil.diyet borcunu öder ama bu mamlekete hep borçlu kalır

1. Yorum: hami 30 06 2014 05:33
ağzına sağlık sayın başkanım. bu emevi zihniyetliler umarım bir an önce kendilerine gelirler. köpeksiz köyde değneksiz gezmelerine müsade etmeyin lütfen.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

39949


Tasarım:DtGaNi