Yayın Tarihi:30 06 2014 16:49(2310)

 

Ramazan Etkinlikleri başlıyor

Boyabat Belediyesi Ramazan Ayı etkinliklerine bugün Yeni Mahalleden start veriyor.

Boyabat Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ilçemiz mahallelerinde Ramazan Ayına özel programlar düzenlenecek.

Bugün Yeni Mahalleden başlayacak olan etkinlikler 18 Temmuz Cuma günü Karacaören köyünde yapılacak etkinliklerle son bulacak.

Yeni Mahalle Cengiz Topel İlkokulu bahçesinde Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayacak olan Ramazan etkinlikleri, Meddah-Hacivat Karagöz ve İllüzyon gösterisi ile devam edecek.
 
Yeni Mahalle sakinlerini Ramazan etkinliklerine davet eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “İlçemizde bu yıl Ramazan-ı Şerif’i çeşitli etkinliklerle geçireceğiz. Vatandaşlarımızın dolu dolu bir Ramazan geçirmeleri için farklı bir konseptte, 7 den 70 e herkes için bir şeyler yapmaya çalıştık. Etkinliklerimize bu akşam Yeni Mahalle’den start vereceğiz. Belirlediğimiz günlerde farklı bir mahallede vatandaşlarımızla iftar yemeğinde buluşacağız, inşallah hemşerilerimiz memnun kalır” diye konuştu.


 

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: vatandaş 01 07 2014 00:07
2 ciyorumcu güzel dedin bu faliyetlerde elbet yapılmalı ama bir iftar cadırı kurup fakir fukara yoldan gecen yabancılar yemegini yiip dua etsey kötümü olurud sayın başkan siz meclis toplantısı için ......... lokantasını kiralayarak belediyenin yani, kısaca bu alkın paralarını oraya yatrırıken senede bir ay verilecek iftar yemegimi bütceyi bozacak zaten boyabatın ileir gelenşleri de yardım eidoyrdu yazık daa ne diyim

3. Yorum: aydan 30 06 2014 22:39
bir tane büyük eskisi gibi iftar çadırı olsa daha makbul ve hayırlı olurdu.bu konuda her mahalle de ayrı ayrı kurulması pek uygun olmamış.

2. Yorum: boyabatlı 30 06 2014 22:15
her sene oruçta 30 gün boyunca faaliyet veren otogardaki iftar çadırının ne zararı vardıki bu senede kurulabilirdi,her ilçede ve her ilde boyabat hariç iftar çadırları var en azından o çadırlarda yemek yiyen köylüler,yolcular,fakirle
r ve garibanlar vardı,şimdi esentepede oturan fakir mahelle mahelle dolaşacak öylemi .

1. Yorum: karacaörenli 30 06 2014 19:06
adamın dibi çıktı bu şefik ağabey ya....


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

94827


Tasarım:DtGaNi